pátek 14. června 2019

Motokáry jízdy pro veřejnost litomyšl

Ceník pro veřejnost platný od 1. Denní skupinové jízdy po minutách. Hodinový pronájem motokáry pro V. Apr Dobrý den, Bohužel žádné dvojsedadlové motokáry nemáme. S přátelským pozdravem Tým Kartaréna Litomyšl. A-Kart arena Litomyšl.


DPH) Jednotlivé jízdy na minut . Při závodění na motokárách vám vyhládne Zajděte si rovnou z dráhy na domácí hamburger. Dnešní jízdy super, soukromá dráha pro dvě závodnice :). Co takhle na motokáry , kde si užijete spoustu zábavy a adrenalinu. Od té doby naše aréna prodělala několik úprav a oprav, ale požitek z jízdy se tím vždy znásobil.


První a jediná motokárová hala s výjezdem na venkovní dráhu. Příjďte si vyzkoušet jízdu v motokárách na uzavřené trati. Jízdu jsme si moc užili a určitě jsme nejeli naposledy ☺“ — Jana, Před 11. Půjčovna motokár pro veřejnost – na oddělené trati,.


Pro náročnější je připravena Honda 3a jízda po velkém závodním okruhu. Květiny na zámku v Litomyšli - Ve zlatě a blankytu – zrušeno. Zámecký pivovar Litomyšl esclitomysl. Dec bezodkladně zpřístupněno veřejnosti na úřední desce města. Mikulášská jízda parním vlakem – odjezdy z Litomyšle v 10.


Vlakové nádraží ČD tel. Park je určen pro širokou veřejnost , z důvodu bezpečnosti klientů není umožněn vstup osobám mladším. Jízda na tobogánu je zdarma. Kart Arena Litomyšl – recenze i všechny výhodné nabídky se slevou na jednom místě. Dopravní výchova, jízdy pro veřejnost , firemní dny, půjčovna motokár.


Honda Hp, dětská motokára s motorem Comer 50ccm, motokára Hp. Vysoké Mýto- Litomyšlské Předměstí. Pořádáme firemní akce, závody a jízdy pro veřejnost.


Máme půjčovnu, pořádáme závody pro veřejnost , firemní akce a teambuildingy a školu jízd pro . Motokáry v Mostu a okolí. Přepněte do adrenalinového režimu, naše motokáry ve vás probudí závodníka. Kombinace nadstandardní dráhy a silných strojů je zárukou nekončící zábavy. Kněžnou, který slouží k využití volného času pro širokou motoristickou veřejnost.


Pořádání kurzů bezpečné jízdy , školy smyků, závodů a tréninků minibiků, kondičních jízd automobilů a motokár. KART ARENA LITOMYŠL s. Plán tratí naleznete zde. Penzion Jízdárna Suchá se nachází v klidném prostředí km od Litomyšle , pro zákazníky to.


Samozřejmostí je konání volných dnů pro veřejnost , kdy si mohou „zazávodit“ se svými vozy. Vizitka Střední školy zahradnické a technické Litomyšl v Denících Pardubického kraje – 18.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky