středa 26. června 2019

Přenosky na exotické ptactvo

Otvory jsou vybavené praktickým závěsem, při vyjmutí či přidávání ptactva Vám nehrozí úlet ostatních z přenosky. Pro přenos či přepravu papoušků slouží přenosky pro papoušky. Přenoska pro ptactvo dvoupatrová dlouhá. Vytvořeno na Webmium. Krabice papírová VITAKRAFT na přenos exotického ptactva.


Důležitá je samozřejmě i síla pletiva či drátů a velikost ok v pletivu . Váš nákupní košík je prázdný. Klec Rekord je určana pro exotické ptactvo a nejmenší papoušky. Přepravní papírová krabice je ideálním pomocníkem při cestování s ptactvem. Tyto přenosky vyrábím já.


Udělám vám jakou budete chtít. No od února budu začínat dělat bodovací klece, tak asi přenosky. Písková podložka s minerálními látkami pod ptáky slouží k hygieně v ptačí kleci. Kings Cages oceňovaných odborníky v chovu exotického ptactva. Věnujte pozornost správnému výběru klece, důležité informace najdete v sekci . Potřeby pro papoušky, andulky a další ptactvo.


Velký výběr, který potěší. Akvária a veškeré potřeby pro udržení čistoty v akváriu a. Myšky, činčily, osmáky degu a ostatní hlodavce. Dodáváme ve velikosti: 14x8cm. Asociace chovatelů exotického ptactva. Pískové podložky pro exotické ptactvo usnadňují čištění klece.


Starou pokálenou podložku snadno vymě. ZBOŽÍ EXPEDUJEME HNED JAK TO JDE :-),ALE NEJDÉLE DO HODIN. Vám nabízí potřeby pro chov ptáků a papoušků. U nás najdete kvalitní potřeby pro ptáky a papoušky, které budete pro jejich chov potřebovat. KLECE PRO EXOTICKÉ PTACTVO.


Seřazení: novinky jako první, podle ceny, podle abecedy, akční nabídky jako první. ZOLUX INES klec pro. Jodové perličky s vitamínem C pro exotické ptactvo. Vitamíny pro ptactvo.


Nepostradatelný doplněk na dno každé klece pro drobné a střední exoty, vyrobený z přírodního materiálu bez chemických barviv. Koberec lze snadno upravit na . Prodám klec, voliéru pro papouška a jiné exotické ptactvo. Noční stolky MALM IKEA.

Přenosky na exotické ptactvo

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky