úterý 4. června 2019

Postrik cibule

Vrtalka, postrach póru i cibule. Pór napadla moucha vrtalka pórová (Phytomyza gymnostoma), která neškodí jenom na póru, ale převážně . Babské rady“, jak ošetřit napadené pokojové rostliny. Když se cibule začne kroutit, použijte Decis. Ale nestříkejte ji, ale nařeďte do konve a zalejte.


Dělám to tak už několik let a vždy mám nádhernou . Pěstujeme ceskykutil. Postřik (Kuprikol) se aplikuje nejlépe od června minimálně 3x za použití smáčedla, aby se zajistil dokonalý pokryv celé rostliny a ochranná látka . Aplikovala jsem postřik Kuprikolem a bez výsledku. Postřik je třeba aplikovat podle návodu, ráno nebo večer. Tedy v době, kdy je . Jako ochranu provedeme postřik cibule fungicidním prostředkem ještě před objevením spor nemoci (zvětšeno na obrázku vpravo), jako prevenci. Následkem redukce až úplné předčasné ztráty listů rostliny přestávají růst, vytvářejí malé cibule , které jsou velmi často i nevyzrálé se silnými . Hostitelské rostliny.


Cibule , česnek, pór, tulipány, narcisy. Agrana-nabídka pěstování. Touchdown pro postřik. Silně poškozené cibule zahnívají již v záhoně.


V kořenovém krčku nebo mezi suknicemi cibule jsou drobné larvy. Otázka: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaký postřik je nejlepší na cibuli, která je zasažena háďatkem cibulovým? Slaběji poškozené rostliny mají podstatně menší a nekvalitní cibule.


Postřik proti houbomilce česnekové opakujeme za – dní po první aplikaci. Muj dotaz zni po vysadbě sazečky Všetana se nam u cibule začnou kroutit listy, aplikujeme postrik proti plisni, a krčkové hnilobě. Vysoké nároky na síru má košdálová zelenina (zejména zelí), cibule , česnek, . Další choroby cibule Sklerociniová hniloba cibule , další z. Chcete-li chemický postřik, vhodný je například Akrobat, Bravo, Dithane nebo.


Doporučuje se moření česneku a cibule před výsadbou. Může se stát, že česnek napadne houbomilka česneková, zde je postřik namístě. Používá se k ochraně brambor, rajčat, cibule , okurek. Sulka je nejpoužívanější prostředek k moření česneku a cibule.


Přípravek proti plísním na zelenině - rostliny jsou po aplikaci viditelně delší dobu zelené. Velmi účinný je třeba postřik silným roztokem z levandulového oleje. Stejně dobře funguje, když v. Na svilušky platí cibule.


Je to zejména česnek, brukvovitá zelenina, mrkev, cibule , rajčata a brambory. Pamatujte na střídání a pište si plán záhonů do deníku. Každá zelenina čerpá.


Dávkování při ošetření proti škůdcůSulka - K má také vyníkající účinky pro ošetření dřevin, vinné révy a ovocných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky