úterý 11. června 2019

Previsla moruse

NÁVOD NA VÝSADBU PŘEVISLÉ MORUŠE. Po zakoupení či vybalení je nutné sazenici nomočit do vody . Sbírejte chutné moruše bez žebříku ! Kategorie: Drobné ovoce. Naše cena (vč.


DPH): 6Kč.

Mladý stromek by měl být podepřen oporou v podobě kůlu, ten vtlučeme do půdy ještě před . MIŠPULE, MORUŠE , KDOULONĚ. Opět se vrací do našich zahrad poněkud zapomenuté odrůdy, jejichž plody se dříve běžně konzumovaly a hojně využívaly v . Reálné foto z loňska ceny 3. Sběr ovoce je velmi snadný, nemusíte nikam šplhat . Správný název pro stromy, na kterých rostou moruše , je morušovník. Vždy půjde o moruše bílé (M. alba), byť třeba s tmavými plody.

Musím říci, že jsem také tajným obdivovatelem této . Nabídka již není aktivní. Převislé moruše - 8kč ! Inzerát byl odebran z oblíbených. Jejími listy se krmí bourec morušový. Plod: Chutné lákavé čierne jedlé plody bohaté na vitamíny a antioxidantov.


Poznámka: Jedinečná previsnutá forma moruše veľmi. Previslá forma moruše čiernej je atraktívna svojím vzhľadom, tvarom, je dekoratívna, ktorej tvar sa dá ľahko upravovať rezom. Odrůda Pendula je převislá, dorůstá do výšky dvou až čtyř metrů, její plody. TÁBOR - Tento starý strom, trošku pokřivený, jakoby přihrbený, roste již víc jak 1let v místě parčíku na náměstí T. Moruše černá - převislá. Plody se dají konzumovat čerstvé, sušené a. Velmi pěkný druh převislé moruše do opravdu menších zahrádek, můžete ji i vyvázat, aby vám udělala kmínek, nebo ji nechat jako keřík.


VELKOPLODÁ MORUŠE ČERNÁ. Doba výsadby: Březen až květen a září až do zámrazu, rostliny v kontejnerech po celý rok. Klasicky sa moruše tvaruju na zaciatku aby sa dosiahol pozadovany tvar, potom uz len v starsom veku ked je.

Kód produktu: morus002. Mezi nejvyhledávanější patří. Pestujete niekto morušu? Je to náročné na pestovanie?


Chceli by sme vysadit dve moruše, načo treba pri vysadbe a pestovani davat pozor, aby sa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky