úterý 18. června 2019

Stavba kamenne zdi

Přípravek Agro proti moniliová spála je vysoce účinný fungicid který se aplikuje postřikem. Slouží k ochraně proti moniliové spále meruněk a višní. Moniliová spála patří k nejvíce rozšířeným chorobám meruněk.


Jarní mrazíky v době květu meruněk dokážou zničit celou úrodu. Jak meruňku ošetřit proti spále n .

MERUŇKY LETOS NEBUDOU, SPÁLIL JE MRÁZ. Meruňky to mají pro letošek spočítané,“ shrnul vedoucí sadu Pavel Melka. K ochraně proti moniliové spále meruněk a višní.


Postřik proti moniliové spále meruněk , višní a plísni šedé u jahodníku Příznaky : Listy na napadených . Tato choroba napadá peckoviny, zejména meruňky , ale i třešně, višně, broskvoně, slivoně i okrasné dřeviny rodu Prunus. U meruněk je to nejčastější příčina . Ošetření v době květu proti moniliové spále (moniliový úžeh). Neošetřené a napadené peckoviny touto chorobou, zvláště meruňky , jeví známky jakoby .

Sídlo, výroba, expedice: LOVELA Terezín s. Na začátku a ke konci kvetení: dva postřiky proti moniliniové spále meruňky. Jeden, ale maximálně dva týdny po odkvětu první preventivní ošetření proti . Chrání rostlinu před napadením (prevence), ale také po infekci (kurativní účinek). TIP: lze použít i proti.


V posledních letech se šlechtitelé snaží o vyšlechtění odolnějších nejlépe až rezistentních odrůd. Fungicidní přípravek proti moniliové spále meruněk , višní a plísni šedé u. Nejlepší ochrana meruněk proti monilióze, respektive moniliové spále. Mráz spálil květy meruněk i jabloní.


Mám na meruňce moniliovou spálu. Strom je starý cca 3-roky. Když je odstraním, tak jde půl stromu do . Champion WG - hydroxid . HR Nejčastěji višně a meruňky , poškozeny ale mohou být i ostatní peckoviny (třešně, mandloně, slivoně).


Signum - boskali pyraklostrobin. Těšíte se na letošní úrodu meruněk a višní, ale obáváte se napadení rostlin moniliovou spálou?

Monilová spála STOP Velmi častou chorobou meruněk a višní posledních let je moniliová spála. Víte, že je můžete velmi efektivně ochránit dvěma aplikacemi .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky