čtvrtek 27. června 2019

Otevírací doba manfild mikulov

Prezence spojená s občerstvením. Zahájení, informace o firmě. Seznámení s nabídkou . Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


V opačném případě budeme nuceni . Krmiva,zahrádkářské stroje, sadba, osivo - Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER.

Výroba a prodej osiva a sadby. Není možné najít trasu. Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty. Validation Sources: FULLY CORROBORATED.


Jsme tradičním výrobcem osiv polních plodin se specializací na hybridy kukuřice. Dodáváme kvalitní certifikovaná osiva, produkovaná v systému. Přibližně 1zaměstnanců.


Velkoobchod s obilím, surovým tabákem, osivy a krmivy.

Oseva , šlechtitelský a semenářský podnik Brno. Kč smluv se skrytou cenou smluv se skrytou smluvní stranou. Vyrábí kompletní sortiment . Modřice) - Děláme výrobu a úpravy a dále i prodej nezpracovaných zemědělských výrobků za účelem zpracování. Osvětlení zemědělských prostor.


LED průmyslová svítidla LUXART Midi-Bay HP 200W. Brno - Na další změny v okolí . Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: . Obchodní firma ‎: ‎od 23. Kroměříž) - Naším oborem je výroba, úprava a prodej nezpracovaných zemědělských výrobků za účelem zpracování . Stránecká Zhoř, Žďár Nad Sázavou.


Informace o zaměstnavateli najdete na Firmy. Find customers,contact information,import records、free Czech Republic import data provided by TradeSNS. OSEVA , AGRO BRNO , spol.


Katalogy, časopisy, Propagace, reklama, . Kontaktní osoba: Petr Korčák. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky