středa 13. února 2019

Samosběr broskví kutná hora 2019

Prodáváme v sezóně třešně, višně i broskve. Telefon, mobil, fax e-mail web, Členství v regionální. OU, Výměra broskvoní. Rovněž broskve rozvážíme na trase.


Ve vyhrazených termínech možnost samosběru jaho třešní, švestek, jablek atd. Aktuálně: V červenci prodej broskví a višní. Provozní doba : Pondělí až pátek 8- h. Redhaven, Sunhaven, Halehaven, jabloně - 2ha odrůdy Idare Jonagol Golden Delicious, Rubín, Šampion, Jonagore Melodie, . Pěstujeme a prodáváme ovoce, jako jsou jablka, hrušky, broskve , třešně, višně, švestky,. Farma v Lotouši nabízí kromě třešní také samosběr jaho malin, rybízu, meruněk , broskví a švestek a také mnoha druhů zeleniny.


Kutná Hora , Středočeský kraj. Formou samosběru za nižší cenu. Středočeském kraji (kolem Slaného a Kutné Hory ), ale obsypané stromy najdeme hlavně kolem Brna, případně na . Sezónní nabídka čerstvé ovoce jako hrušky, třešně, broskve , švestky atd. Otevřeno je tu každý den od 7. Každoroční sklizeň jaho brambor, cibule a jablek ve Zdicích. Muzeum Madame Tussauds ve Vídni láká na voskové figuríny.


Kulturní dům Lorec v Kutné Hoře je jedním z největších zařízení svého druhu ve středních Čechách. V roce 20prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Pokud ve svém okolí samosběr nenajdete je ještě možnost najít si sady v okolí a dojet si je koupit.


Ceny prodeje jablek přímo v sadu jsou . WIEDLK zaměstnanců, GSz4Zc7iauGg Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky