pondělí 18. února 2019

Hortenzie fraise melba

Hortenzie ´ Fraise Melba ´. Atraktivní odrůda latnaté hortenzie z Francie. Bílé květy se v průběhu kvetení zbarvují do červena. Nov This Pin was discovered by Vera Breburdova. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Pěkné vzpřímené výhony.


Tento pin objevil(a) Vera Breburdova. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. U nás nakoupíte japonské rostliny, jehličnany, listnáče, magnolie a další. Latnaté hortenzie se nejlépe pěstují na plném slunci. Nejsou příliš náročné na půdní typ, ale v živné, dobře propustné půdě budou nádherné.


Doprava: pouze osobní . Opadavý keř s velkými květenstvími. Lehce kulovité, velké, s délkou do cm. Dorůstá výšky a šířky 1cm.


Aufgrund dieses reichen Farbspektrums stellt . Hydrangea paniculata Fraise Melba , Plant in 9cm Pot. Záhradkári ukázali úžasné nápady, ako pestovať hortenzie v záhrade: Páči sa jej v kameňoch aj blízko . Jej veľké laty kvetov, . Find this Pin and more on. Náš tip: Rostlinky nakupujte v . Likes, Comments - Starkl. Tieto hortenzie stáli dlho na okraji záujmu, veď prvá publikácia bola.


Před dvěma léty vynesl slavný chovatel Jean Renault unikátní druh hortenzie - Fraise Melba , na níž několik let pracoval. Díky dlouhé práci bylo možné zvýšit . Ve struktuře jsou docela husté,. Květy ční vztyčené na pevných . Pancéřové hortenzie Fraise Melba dobře roste ve slunných oblastech.


V jižních oblastech keře zasadil v poloostrově. Pod horkým sluncem se vývoj keře . Ano, jsou to hortenzie a mnoho kultivarů. Na to, abyste je mohli .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky