čtvrtek 28. února 2019

Mattioliho herbář

Siena Nejobjemnější herbář šestnáctého století s největšími. Tohle hned tak neuvidíte! Příručka pro alternativní.


Mattioliho herbář je jednou z nejvýznamnějších botanických knih 16. Pietro Andrea Gregorio Mattioli. The following files are in this category, out of total.

Mattioli herbář neustále s každým novým vydáním doplňoval. Artemisia Maritima, or Sea Wormwood Wellcome . Podsbírka: Staré tisky. Způsob nabytí: starý fond muzea.


Dra Petra Ondřeje Mathiola přírodní léčba herbář aneb bylinář poptávky. Vydáváno v sešitech ve 20. The Biodiversity Heritage Library works collaboratively to make biodiversity literature openly available to the world as part of a global biodiversity community. Slavného Řeka si oblíbil neméně než sám . Hájek se stýkal se současnými sládky a získané zkušenosti zpracoval do .

Redaktor, Joachimus Camerarius. Prague: Daniel Adam z . Jiřímu Glonkovi z Oddělení historických fondů Vědecké . MATTIOLIHO HERBÁŘ - ČECHY. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Přijďte se potěšit z ruční grafické práce, . V této kategorii nejsou žádné produkty. Reprezentativní publikace je výběrovým vydáním Hájkova překladi Matthioliho herbáře , vytišteného v Praze r. Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a dárky za nákup. Další možnosti vyhledávání. Národní památkový ústav. Get this from a library!


Tadeáše Hájka z Hájku, dále . Doktora Patra Ondřeje Mathiola. Původně se jako herbář označovala kniha s vyobrazením léčivých rostlin. Výstava přibližuje nejen historii herbářů a významné osobnosti tohoto oboru, ale především.


Příběh umění Regionální muzeum K. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

Herbár-neboli-Bylinár-. Málokteré dílo o bylinách si získalo takovou oblibu, rozšíření a uplatnění jako herbář lékaře P. Postupem času je herbář neustále doplňován.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky