pátek 15. února 2019

Kovové tyčky na rajčata

Spirála na rajčata ocelová. Pevná, kovová , spirálová tyč pro podporu k rajčatům. Kovové tyčky vytvarované do spirály jsme používali také, ale ke konci se nám nějak stalo, že narostlá rajčata si s tyčkami dělala, co chtěla. Opěra na rajčata spirála Komaxit D7MM 1cm. Klasické rovné kovové tyče.


U těch je problém snad jen v tom, . Jak vybrat spirálovitou tyč ? Na trhu se v podstatě nenachází moc typů této tyče. Většinu jde o modely vyrobené z kovu s pozinkovaným . Jaké tyčky k rajčatům ? Drchnička rolní, svlačec rolní - to jsou neskutečně vytrvalé plevele. Danny, vyskusali sme aj kovove koliky ku racinam (priame aj srobovicovite), ale. V půlce srpna, když rostliny tyčky o 50cm přerostou, ohnuté vršky odstraním a . Zahradní kovová poplastovaná tyč určená k podpírání zeleniny a květin.


Lze je použít jako oporu rostlin, či jako nosné sloupky k plastovým sítím a dekoračním pletivům. Kovová vroubkovaná tyčka potažená plastem, která skouží zejména jako. Kovová tyč ve tvaru spirály se používá zejména jako podpěra při pěstování rajčat. Zajišťujeme dopravu po celé ČR! Tyče k rajčatům v provedení pozink.


Lze je použit nejen jako spirály k rajčatům , ale i jako oporu pro všechny . V prodeji jsou běžně takové ty kovové kroucené tyče. SPIRÁLOVÉ TYČE K RAJČATŮM ,SKLOLAMINÁTOVÉ A ZAHRADNÍ. Využití v sadovnictví: Tato tyčka slouží jako perfektní opora k vypěstování rovného kmene stromků. V zahradnictví: Opěrná tyčka pro rajčata a různé druhy zeleniny.


Kovová opěrná tyč poplastovaná vhodná při pěstování rajčat a jiné zeleniny. Parametry a vlastnosti. Charakteristika a pěstování. Je potažena plastem – povrchová úprava kovu Komaxit.


Kč Cena bez DPH: Kč. Bambusové a kovové tyče - Kategorie Ostatní potřeby pro zahrádkáře zahrnuje i bambusové a kovové tyče, které jsou pevné a odolné. Pořídit si je navíc můžete . Balení obsahuje kusů (cena jedné tyčky je 3Kč). Sada ocelových pozinkovaných kroucených tyček pro pěstování rajčat.


Průměr mm, délka 1cm.

Kovové tyčky na rajčata

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky