úterý 2. srpna 2016

Smuteční kytice nápisy

Z nápisů na věncových stuhách je vždy patrné od koho věnec je. Jaký text ale zvolit a co napsat na smuteční stuhu? Nápisy na pohřební stuhy můžete volit dle. Specializujeme se na kompletní sortiment smuteční vazby.


Naše smuteční věnce, kytice a aranžmá si můžete prohlédnout v našem e-shopu.

Zhotovujeme i levnější kytice do ruky či kytice na rakev. Speciální smuteční aranžmá – smuteční květiny ve tvaru srdce nebo křížů. Jakou částku je vhodné zvolit na . Přečtěte si jak vybrat smuteční kytici a věnec. Z nápisu na věncové stuze má být vždy patrné, komu je vzkaz určený. V první řadě je třeba zvolit barvu stuhy.


Nejčastější způsoby vazby smuteční stuhy. Způsob vázání stuhy v horní části věnce, stuhy směřují dolu, nápisy jsou proti sobě.

Smuteční stuha, text proti sobě. Pokud chcete na kytici smuteční stuhu s nápisem , prosíme vložte text na . Důležitou součástí kytice či věnce bývá smuteční stuha. Důležitý je ale samozřejmě také nápis na stuze. Tradice určuje, že do . O tom, zda volit pohřební věnec nebo smuteční kytici , rozhoduje, v jakém vztahu. Pohřební věnec by měl být opatřen stuhou se smutečním nápisem a mělo by . Svatební kytice , pohřební květiny, koše, věnce, adventní . Volitelná stuha s nápisem.


Ke každé smuteční kytici nebo ke každému smutečnímu aranžmá se dá připevnit smuteční stuha různé barvy buď s nápisem , nebo bez nápisu. Uprostřed všeho bohatá smuteční kytice sněhově bílých lilií s černou stužkou a nápisem vyvedeném ve zlatě. Něco podobného jsem ještě v životě neviděla, celá. Nabízíme Vám ZDARMA, ke všem smutečním věncům a vypichovaným květinám, luxusní látkovou stuhu s nápisem podle Vaší předlohy.


Látkové stuhy v barvách. Kytici doručíme přímo na smuteční obřad. Nabídnout vám můžeme třeba vazbu ve tvaru srdce nebo kříže, případně jakékoliv vazby na přání s individuálně dohodnutou cenou.

Stuhy s nápisy na květiny. Možnost natištění smuteční stuhy s nápisem. Kytice vytvoříme i na počkání, ale je lepší si vše v klidu objednat předem. Možný rozvoz květin a dekorací na místo . Jakoukoliv smuteční kytici můžeme doručit na libovolnou adresu, nebo přímo na smuteční obřad. V případě že budete chtít ke kytici stuhu s nápisem napište . Malé smuteční kytice do ruky pro vhoz do hrobu můžeme také zajistit.


Viděl jste ten velký smuteční věnec s rudými květy, ere? Jedna z kondolenčních kartiček nesla nápis Od všech členů Městského . Do kytice je možné přidat i černou stuhu s nápisem. Text napište do poznámky k objednávce.


S výběrem, s nápisy na smuteční stuhy a další záležitostí Vám rádi poradíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky