čtvrtek 4. srpna 2016

Josta pestovani

Máte-li rádi angrešt a černý rybíz, můžete mít obě plodiny v jedné. Křížením angreštu a černého rybízu byla totiž vyšlechtěna . Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Náročnost pěstování ‎: ‎Nenáročná a roste vlastně. Autor: Archiv ireceptar. Vysazovat nové sazenice je možné jak na jaře, tak . Rozhodně se nedoporučuje pěstování ze semen, které nemůže zaručit spolehlivý výsledek. Nauka o pěstování a upotřebení zelenin.


Josta (Ribes nidigrolaria). Keře rostou bujně jak do výšky, tak do šířky, proto . Pokud se rozhodnete pro jejich pěstování , vysazujte je na podzim, . Více nám o ní prozradí paní . Toto drobné ovoce nemá žádné zvláštní nároky na pěstování a plodí prakticky ve všech polohách. Pokud zakoupíme prostokořenné rostliny, . Rybíz patří mezi rostliny nenáročné na pěstování. Samotné pěstování rybízu a angreštu nevyžaduje velké pěstitelské znalosti a zkušenosti.


Rostliny se vysazují s rozestupy -metry, černý . Přesně to vám nabízí josta , kříženec těchto dvou keřů s lahodnými plody. The jostaberry is a complex-cross fruit bush in the Ribes genus, involving three original species, the black currant R. North American coastal black . To vám prozradíme v následujících řádcích. Odkud a kdy k nám josta přišla? Angrešt, rybíz, josta - choroby na angreštu, rybízu a jostě. Nějčastějšími chorobami na angreštu, rybízu a jostě jsou Americké padlí, Antraknóza rybízu a Rez . Půdní podmínky pro pěstování josty.


Na půdu a klimatické podmínky nemá josta zvláštní požadavky, v porovnání s černým rybízem je plastičtější. Výhody pěstování josty. Plody mají lehce nakyslou . Jošta , krasozahradníka v Děčíně.


Půda nejpříhodnější k pěstování řepy té jest dobrá. Maliny vysaďte ty, které rodí jednou za sezónu. Vhodné jsou odrůdy Polka, Polana, Medea. Ovocné Stromy, Jahody, Jedlá Zahrada, Zahrady, Svět, Zdraví,.


Přírodní hnojivo pro jahody a drobné ovoce. JOSTA - je kříženec angreštu a černého rybízu, který kombinuje požadované vlastnosti obou druhů. Pěstování drobného ovoce.


Jedna z nejžádanějších ovocných bobulovin do zahrady. Reportáž o pěstování josty (kříženec černého rybízu a angreštu), jak jí správně vysadit, do jaké půdy jí vysadit, na jaké místo.

Josta pestovani

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky