úterý 30. srpna 2016

Buk okrasný červený

Buk červenolistý Celkem produktů. Vínově červené , lesklé listy eliptického tvaru mají . Zakoupila jsem si letos v okrasných školkách buk Fagus Sylvatica f. Atropunicea a teď mu raší zelené listy a nikde jsem se nedočetla od kdy má . Najväčší výber okrasných drevín a ovocných stromov za najlepšiu cenu. Buk Rohan Obelisk nabízí efektně vybarvené, opadavé listy s vykrajovanými okraji.

Jsou lesklé, zvlněné a raší zářivě vínově červené a na přímém slunci zrají do . Jeho červená barva je proměnlivá a nikdy nebude vypadat fádně. Pre zdravý vzhľad rastlín a dobrú kondíciu rastlín odporúčame používať hnojivá, ktoré sú určené priamo na okrasné dreviny. Zvolna rostoucí sloupovitý strom s menšími, okrouhlými listy jasně zelené barvy,.


Po vyrašení jsou listy vínově červené , během léta pak přecház. Buk lesní Purpurea Tricolor. Nádherný kultivar buku s červeno růžovým panašováním listů, které zcela jistě upoutá . Buky mají význam zejména jako zdroj kvalitního dřeva a jako okrasné dřeviny.

Buk východní na arménské minci. Je červenou variantou základního druhu, sadovnicky ceněn právě pro svou barvu. Vzhled: Hustý, pyramidálně a středně rostoucí strom. Listnaté stromy se dělí na okrasné a ovocné, kde v okrasných dřevinách máme větší druhový výběr s větší variaci. Středně velký strom s listy na podzim ohnivě červenými.


Exotický okrasný strom s krásnými tulipánovité květy žluto zelené barvy s oranžovou kresbou. Buk převislý Purpurea Pendula má tmavě červené listy. Abychom Vám pomohli s výběrem při nákupu rozmanitých druhů okrasných.


Jilm sibiřský je opadavá okrasná dřevina. Vhodná dřevina pro masivní živé ploty. Ačkoliv buk lesní dosahuje v přírodě až 40m výšky a dokonale zastíní vše pod sebou, v použití pro živé plody je. Rod buk má více jak deset.


Fagus sylvatica Atropunicea- buk červenolistý. Zmiňuje i okrasný druh červeného buku s laločnatým listem. A jedna dobrá zpráva a poděkování na konec.


Včera dopoledne jsme v Lese psích . Listy jsou červené s nádechem bílé a kraje jsou růžové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky