úterý 9. srpna 2016

Jaka zelenina nadyma

Brukvovitá zelenina totiž obsahuje rafinózu – trisachari který tráví v tlustém střevě bakterie produkující plyny. Nadýmavá zelenina jako je zelí, květák, brokolice. Sladké ovoce: hroznové víno,.


V prvé řadě je třeba omezit jídlo, které nadýmá. Pamatujte ale, že každý . Tato brukvovitá zelenina obsahuje rafinózu, což je trisachari který je tráven bakteriemi v tlustém střevě, jež produkují plyn. Tak zelenina obecne nadyma hrasek, fazolky, paprika, porek, cibule, cesnek, kvetak, brokolice, kukurice.


Zelenina , která způsobuje nadýmání. Zelí a kapusta bohaté na vitamin C a brokolice bohatá na betakarotén jsou vynikajícími čističi střev, ale u . Cibule nadýmá hlavně syrová, pak je vhodnější ji podávat jen vydušenou, případně ji po. Zelená fazolka je zelenina a ne luštěnina, ta je rovněž velmi vhodná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky