středa 10. srpna 2016

Muškat citronový

Pelargónie citronová , Muškát s vůní citrónu. Sbíráme listy, těsně předvykvétáním. Pamatujeme na jejich svěží citronovou vůni a to především k večeru kdy je vůně ještě intenzivnější. Dnešní šlechtitelé nezapomínají na tyto osvědčené druhy a . Jedná sa o hybrid muškát .

Citrónová pelargónia, muškát citrónový. Je to rastlinka, ktorú si mnohí pamätáte z okien babičiek. Jej výhodou je nenáročnosť – stačí jej bežná . Prosím, nemohu nikde sehnat muškát citronový.


Dostala jsem ho od maminky, ta už tu není. Muškát jsem měla let a teď jsem udělala chybu a přesadila ho. Pěstování muškátů, Tymián obecný (Thymus vulgaris), Pěstování brambor, Pěstování tújí, Pěstování aloe vera, Pěstování rajčat, Kala, Pěstování hortenzie, . Muškáty přihnojujeme poprvé až týdnů po přesazení a pak pravidelně až do srpna.

Dobré je nepřidávat více hnojiva, než je doporučená. Pochopitelně ne některý z mnoha druhů těch, které zdobí okna a balkony, ale jedlý muškát s citronovou vůní. Naše prababičky jich měly plná . Pelargonie citronová , Pelargonium odorata, (Pelargonium odorantissimum ( odorantissimus)), Muškát. Výskyt: Muškát je rod kvitnúcich rastlín, ktorý zahŕňa asi . Inzeráty citronovy muskat. Bezplatná inzercia, citronovy muskat predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM. Nabízím přebytky citronového muškátu. Svou vůní odhání mšice a molice. Ponúkam muškát Pelargonium citronella.


Stačí sa len dotknúť listov a . Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Druh ‎: ‎balkónová rostlina Náročnost pěstování ‎: ‎Rostlina není náročná na. Koupím citronový muškát , Cena: Nabídněte, Lokalita: Praha 5. Ráda bych koupila rostlinku citronového muškátu.

Ako prezimovat citronovy muskat. Mnohí z nás si pri slove muškát predstavia červeno kvitnúce rastliny na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky