pátek 12. srpna 2016

Jaké bylinky pěstovat spolu

Jaké bylinky pěstovat spolu ? Které bylinky se k sobě hodí, jaké jsou správné kombinace bylinek v truhlíku i které bylinky se nesnesou? OBI Vám na této stránce poskytne rozsáhlé informace a tipy okolo pěstování. Bylinky , které se vyplatí pěstovat společně. Tymián – je výborná bylinka na odhánění škůdců a chorob, ochrání vám celou bylinkovou zahrádku . Některé bylinky se mohou pěstovat dohromady, některé potřebují vlastní prostor. Spolu s Radkou jsme vám sestavily bylinkového průvodce:.


Jaké bylinky pěstovat spolu

Vždy si tedy ověřte, jaký druh šalvěje kupujete. Jaký substrát a jaké hnojivo doporučujete pro pěstování bylinek ? Kombinací je celá řada, často spolu překvapivě fungují při pěstování. Podívejte se na nejpopulárnějších a také nejvhodnějších bylin pro. Pro celoroční pěstování musí být na zimu uschován před mrazy. Ať už se vám pěstovat bylinky ze semínka nechce nebo nedaří, půjdete je.


Při osazování záhonku i nádob je dobře dbát na to, aby spolu byly . Proto co nejblíže domu pěstujeme petržel, pažitku, kerblík, naťový. Trochu si ale pohrajte s jejich rozmístěním, podle toho, z jaké oblasti pocházejí. 2009–20Delex, spol s. Denisovo nábřeží 3Plzeň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky