úterý 23. srpna 2016

Postavím si na udírnu

Konečnou částku a materiálový soupis na stavbu naší udírny najdete na konci tohoto článku. Zkuste si postavit vlastní domácí udírnu a vychutnejte si čerstvě vyuzené maso. Na videu se můžete podívat na proces stavby malé domácí . Udírna navíc nemusí být na zahradě, ale může být i součástí domu, respektive krbu v jeho interiéru. Tradice udíren vlastně začala od ohniště.


Těžko si představit krásnější letní večer. Pojďme se podívat, jak si postavit vlastní dřevěnou udírnu , aniž byste vyhodili tisíce za materiál nebo dovážené pseudo-dřevěné napodobeniny. Zkuste osvědčené tipy a připravte si domácí klobásy nebo uzené maso. Jestliže se rozhodnete postavit si udírnu sami, počítejte s tím, že jde o poměrně náročnou stavbu.


Existují i jednodušší řešení, například možnost využít k uzení . Postavte si vlastní udírnu. Prohlédněte si naše zboží, které je primárně určené pro stavby zahradních krbů a udíren svépomocí, prostudujte si naše nákresy, řezy, . O tom se dozvíte to nejpodstatnější na následujících řádcích. Udíren existuje celá řada typů. TOP ra jak udírnu postavit.


Nejprve si vyznačte půdorys stavby kolíčky a provázky. Ostrým rýčem začněte co nejpřesněji podle obrysů . Návod jak postavit udírnu. Z čeho udírnu postavit - zděná udírna, dřevěná udírna, udírna ze ztraceného bednění.


Stavba udírny - topeniště . Nejběžnější jsou skříňové udírny z cihel, plechu nebo dřeva. Můžete ji kombinovat s grilem nebo krbem a . Udírnu se vyplatí stavět jako doplněk jiného zařízení, nejčastěji zahradního grilu. Nic ale nebrání tomu, postavit si udírnu zcela samostatně. Tuto základovou desku doporučujeme odizolovat proti vlkosti.


Použitý materiál - by měl korespondovat a ladit s prostředím, ve . Zlaté české ručičky totiž dokážou postavit prakticky cokoliv, takže se dnes podíváme na stručný návo jak si svépomocí zařídit, aby se taková . Tady je tedy náš návod na stavbu domácí dřevěné udírny. Pokud udírnu postavíte na rovný podkla tak není vůbec potřeba. Baví vás úprava masa venku, ale gril už vám pro vaše experimenty nestačí? V tom případě jste možná uvažovali o pořízení vlastní malé udírny.


Autor: Oficiální zdroj. Jak si postavit udírnu. Zatímco letní zahradě vévodí gril, podzimní a zimní pro změnu zase udírna. Není nad to vychutnat si doma uzenou klobásku nebo sýr. Samotné krby postavíte i na ploše m².


Krb s udírnou bude zabírat větší plochu. Topeniště pro udírnu udělejte oddělené alespoň m od . Uzené pokrmy jsou u nás velmi oblíbené. A není nadto si je vyudit doma. Stále více lidí si proto na svých zahradách staví domácí udírny.


Daleko zásadnější rozhodnutí je, kde postavit ohniště. V hlavní roli skleník český. Než začneme se samotným nákupem materiálu na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky