pondělí 29. srpna 2016

Křovinořez demon

Excalfactoria chinensis – čínská křepelka. V chovu křepelek čínských nesmí teplota prostředí klesnout pod stupňů C, při chovu křepelek kalifornských pod st. Optimální teplota pro chovné křepelky,. Nebyly to náhodou čínské ? Protože čínské si nanesou jenom pár vajíček a sednou.


Japonské snáší každý den a . Predám Prepelica čínska z prirodzeného odchovu. Celoročne vo vonkajších voliérach. Možnosť priniesť na burzu AX Nitra.


Zrušit Změny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC. Křepelka čínská obývá v řadě poddruhů orientální a australskou oblast. Jde o nejmenšího kurovitého ptáka světa.


Obývá otevřenou krajinu. Skořápka vajec musí být pevná, nesmí být prasklé, nebo jinak poškozené. Nevyhovující vejce vyřazuji. Nevhodné násadové vejce křepelky japonské. Unsubscribe from Eduard N. Moje-krepelky moje-krepelky.


NSKÉ KŘEPELKY - BAREVNÉ VARIANTY: ČÍNSKÉ KŘEPELKY - OSTATNÍ FOTKY. Křepelky - čínská , japonská - Chovatelské příručky. PŮVOD: Jihovýchodní Asie a Austrálie.


ZÁKLADNÍ POPIS: Velikost těla – cm. Rod: křepelka čínská. Popis: - nejmenší kurovitý pták o velikosti - 14cm, vejčitého tvaru - slepička snáší průměrně - vajec - kuřátka se . Kategorie s nejvíce nabídkami. Hospodářská zvířata 2. Vajíčka křepelek čínských (coturnix chinensis) jsou oproti slepičím mnohem bohatší na vitamíny, minerály, aminokyseliny, a jejich maso je jedno z nejdietnějších . Projděte si inzeráty prodam krepelky cinske na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Dobrý den, v únoru jsme si pořídili chov křepelek v počtu kusů, chovali jsme je ve vnitřní. Jaké pletivo je 19x19x2. Prodám čínské křepelky.


Rozdíl mezi kohoutkem a. Do you own this website? Chov křepelek v zajetí má dlouhou historii, první zmínky o něm jsou z 12.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky