středa 1. června 2016

Brambory zlín malenovice

Brambory přímo od pěstitele. Nejlepší brambory v širém okolí najdete právě u nás, na statku s dlouhou tradicí a mnohaletými zkušenosti z oblasti . Prodej brambor a zeleniny na Nákladní. Kvalitní, konzumní brambory odrůdy Adéla, Belana, Laura a Marabel z naší farmy. Jsme tradiční pěstitelé brambor. Na trhu s bramborami se zaměřujeme na konzumní brambory pro přímou spotřebu i dlouhodobé skladování.


Porubská obchodní společnost váš prodejce zemědělských komodit. Nabízíme prodej brambor a jejich polotovarů, suchých plodů, sena a ostatní druhy ovoce a. Firma se zabývá pěstováním a prodejem brambor a borůvek. Prodám sadbové brambory Adéla.


Jedná se o výborné univerzální přílohové brambory se žlutou dužinou. Mají velmi dobrou trvanlivost, jsou . Jahody, brambory , krouhané zelí, krmná řepa, zelenina, jehněčí maso, zahrada Svadov, Ústí nad Labem. Odrůda Marabel je vhodná jak na vaření tak k přípravě salátů.


Brambory zlín malenovice

Balení, 25kg á 300Kč. Maloobchodní prodej vybraných kvalitních odrůd brambor. Celoroční prodej brambor , cibule, jablek, česneku a dalších přímo od dodavatele.


Veškeré brambory si pěstujeme sami. DPH, prodejní místo – sklad Olymp v Lomnici nad Popelkou (sídlo společnosti), každý pracovní den . Pěstujeme brambory rané, polorané a brambory na uskladnění. Tvorba nových kvalitních odrůd brambor , množení sadby brambor , obchod - sadbové, konzumní a průmyslové brambory. Aktualita Seznam aktualit.


Bartošovické brambory - kvalitní konzumní brambory k uskladnění přímo z farmy. Odrůdy Adéla, Anuschka, Laura, Valery. Provozní doba pro přímý prodej brambor. Možnost rozvozu brambor dle předchozí dohody. Chlumanům a okolí se pro jejich . Dovolujeme si oznámit našim zákazníkům, že drobný prodej brambor na bramborárně v České Olešné ze sklizně . Důležité je, že brambory.


Naše stanice dále nabízí prodej konzumních a sadbových brambor ,kterým se věnujeme již více jak 26let. V nabídce máme odrůdy Red Anna, červené a Antonie, žluté. Naší hlavní činností je pěstování brambor od velmi raných odrů až po brambory na uskladnění. Dále pěstujeme cibuli, obilniny, slunečnici pro ptactvo a různé .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky