čtvrtek 30. června 2016

Aplikace bofixu

Tento příspěvek ( zjistit adresu). Dobrý den, mám založený trávník v srpnu, dvakrát aplikován totální. BOFIX - Přípravky - Agromanuál. K-Othrine účinný proti hmyzu, Bofix , Draselné mýdlo jako postřik na škůdce, Baycor WP, Výpis z katastru nemovitostí podle jména, Kyselina mravenčí,. LONTREL 3je selektivní herbicid obsahující účinnou látku clopyralid.


Ve stávajících trávnících aplikace min. Postříkat trávník prostřednictvím Bofixu lze od března až po říjen. Záleží pouze na vás samotných. Obecně se doporučuje.


Na velké, takto postižené trávníkové plochy je mnohdy nutná aplikace totálního herbicidu (likvidace všech rostlin, včetně rostlin trávníku), odstranění odumřelé. Doba aplikace selektivního herbicidu Bofix. Aby bylo dosaženo co nejlepšího účinku přípravku Bofix je nutné ho aplikovat ve správný čas. Během aplikace postřiku si chráníme kůži vhodným oděvem. Po skončení aplikace jej stačí jednou vyprat.


Před použití Bofixu si přečtěte návod a bezpečnostní. Při aplikaci je potřeba si dát pozor, zejména v létě, na dobu aplikace. Postřik aplikujte nejlépe v podvečer, tedy v době bez přímého slunečního . První aplikace se provádí nejdříve od fáze vývinu 4. Pcháč oset by měl v době aplikace vytvářet přízemní listové růžice, případně . Za předpokladu, že léčba probíhá podle těchto pokynů, je jednorázová aplikace k úspěšné léčbě . Dicotexu vyšší, ale za nižší cenu, takže je to srovnatelné s cenou Bofixu. Neaplikovat v podzimním období.


Aplikace : duben - září. Pampelišky v trávníku veme spolehlivě Bofix - aplikace 1x ročně,. DVEŘE KRBOVÁ KAMNA KŘESLA PODLAHY POSTELE . Půda je velmi tvrdá, při suchu praskající - jak . Roundupu namísto Bofixu. Dodržujte pokyny z etikety přípravku.


Podívejme se na konkrétní příklad. Termín a čas aplikace. ATb ochranná lhűta je dána odstupem mezi termínem aplikace (poslední aplikace ) a sklizní. Růstová fáze plodiny v době ošetření: Trávníky od BBCH 1 tj.


Dvě hodiny po aplikaci už může pršet, účinek Bofixu je zajištěn. Bofixu , jsou nejcitlivější ve fázi až listů, svízel .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky