pondělí 27. června 2016

Jarni postrik na švestky

Apr Japonská vŕba (Salix integra) je vďačná opadavá drevina pôvodom z Japonska. K nám sa dostala cez Holandsko len pred pár rokmi. Jak pěstovat Japonskou vrbu - Stříhání , Množení, Pěstování - Super-Bydlení. Proto lidové označení japonská vrba.


Prodává se jako keř, ale mnohem populárnější je stromková forma s korunkou v různé výšce. Dobrý den, tiez mam japonsku vrbu posadenu pred domom jeden rok chcel by.

Jak a kdy mám stříhat rostlinu Hakuro-nishiki ( Vrba japonská )? Děkuji předem za odpověď. Zkrátit výhony o polovinu a více. VYŽADUJE PLNÉ SLUNCE. HUSTÉHO KOMPAKTNÍHO TVARU DOSÁHNEME PRAVIDELNÝM STŘIHÁNÍM IHN.


VRBA JAPONSKÁ ´HAKURO NISHIKI´ KEŘ. Jul Aby vrba tvořila korunku, potřebuje pravidelný řez ( střih ). První stříhání by mělo být razantní, je doporučováno ponechat čtyři nebo pět oček.

Jan Oblíbený je také kultivar vrby japonské (Salix integra Hakuro Nishiki), který má červenorůžové větévky a pestře zbarvené drobné lístky. Apr To znamená, když shodí kočičky, kvůli kterým si vlastně vrbu jívu na zahrady. Radek správný střih jívy. Jun Střih v hlavní roli.


Pokud na zahradě neumíte vzít nůžky pořádně do ruky, vrbu si nekupujte. Velmi důležitý je u vrby japonské právě onen první . Je třeba provést radikální řez do tvaru koule či vámi požadovaného jiného tvaru. Zde je třeba provést každoroční silný zpětný řez až k hlavě. Jen tak se vrba na jaře . Japonská odrůda Salix integra Hakuro Nishiki je však v zahradách k. May Správné ořezání japonské vrby. Japonská vrba 'Hakuro Nishiki' Salix int.


Ideální dobou pro tuto . Hakuro Nishiki tato atraktivní vrba je na pěstování zcela nenáročná a bude se jí dařit na slunném stanovišti, ve vlhčí. Nízké stromy dobře snášející řez jsou atraktivní především pro majitele malých zahrad. Mar VRBA (Salix integra) Hakuro Nishiki.


Spiraea japonica), ořechoplodec (Caryopteris), bez černý (Sambucus nigra), svídy . Jan Hakuro Nishiki je vedle vrby převislé asi nejoblíbenější česká vrba vůbec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky