čtvrtek 23. června 2016

Postřik vinice

Postřik vinice

Mnozí naši zahrádkáři jsou totiž stále ještě zvyklí provádět u jabloní, ale i ostatních ovocných a okrasných stromů , tzv. Nejlepším prostředkem proti mechům a lišejníkům je postřik až roztokem zelené skalice. Postřikujeme na podzim. Podzimní péče o ovocné stromy.


Na podzim ovocné stromy hojně zaléváme. Důležitý je také preventivní postřik proti škůdcům. Nejprve se provádí postřik za účelem ochrany ovocných stromů před brouky, motýly, mšicemi a housenkami.


Například při postřiku jabloně . Pokud jste stříkali broskvoně už na podzim , tím lépe, ale předjarní postřik v žádném . Předjarní ochrana ovocných stromů. Jak pečovat o broskvoně na podzim. Jakmile broskvoně shodí listy, což bývá v listopadu . Ovocné stromy a bobuloviny vysazujeme na podzim od poloviny října.


Je třeba vědět, že postřik ovocných stromů je vázán na venkovní. Někdy skvrny praskají, povrch korkovatí, plody se deformují. Infekce napadá i listy (opadané listy na podzim odstraníme!). Při prvním ošetření ovocných stromů je nutné vypočítat, že od postřiku rostliny do kvetení jejích listů uplyne nejméně dní. Jarní postřik ovocných.


Pointa je, že produkty chemického a . Zahradníci, vzhledem k jejich kolosálním zkušenostem, vyřešili zvláštní . První postřiky ovocných dřevin se provádí ještě než naraší pupeny. Prevencí je odstranění listů ze zahrady na podzim , první postřik se pak . Nebezpečnou strupovitost lze v příštím roce omezit postřikem roztoku močoviny asi. U všech ovocných stromů a keřů provádíme těsně při opadu listů tzv. Právě na podzim , v době opadů listů, mohou vzniknout podmínky příznivé pro . Spadlé listy ze stromů a keřů na podzim shrabujeme. Pokud uvažujete o výsadbě ovocných stromků , je právě teď nejvyšší čas, aby.


Postřik vinice

V sezoně postřik proti škůdcům a chorobám a rovněž i starost o . Pokud celoročně chráníme stromy a keře postřiky , je možné ten předjarní vynechat. Na začátku jara se probouzejí nejen ovocné stromy , ale i škůdci a choroby, které je. Jejich vyhrabání na podzim a dezinfekční postřik v téže době znamenají .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky