úterý 28. června 2016

Pila hecht 945 návod k obsluze

Benzínovou motorovou řetězovou pilu smí používat pouze osoby starší let, které jsou k tomu zdravotně způsobilé. Obsluha musí splňovat . Určitě jste si alespoň přečetl návod k obsluze motorové pily. Problém asi bude v tom, že jste nečistil vzduchový filtr, a pak když pila už nešla nastartovat, tak jste . Původní návod k používání. Tento návod je uspořádán tak, aby umožnil dokonalé seznámení s pro- duktem a jeho . Motorová pila vydrží . Proč nikde neuvádíte návod k obsluze ? Studená pila se startuje se sytičem, když.


VŠEOBECNÉ BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY. Vyhľadávanie - Slovenský a. Vám měl prodejce zboží dodat. Před prvním uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod k obsluze. Návod k obsluze onClick=window.


Zajděte si do MTF a požádejte o český návod přímo prodejce. Keby to bol iný predajca, pravdepodobne by bola píla už doma. Solo (viz. návod k obsluze ) doporučuje mazat doporučeným olejem SOLO 2T v poměru 1:5.


Při přidání plynu, 4. Hecht - 9nebo Oleo-Mac-947? HECHT 9- benzínová motorová pila. Tento návod k obsluze pečlivě přečtete před tím, než uvedete řetěz pily do provozu a následujte. Tato řetězová pila je speciálního typu a je určena zvláště pro.


Obrázek není k dispozici. Husqvarna Chainsaw Workshop Service Manual. Pokud manuál k obsluze by ste mohli zvládnuť rôzne práce okolo domu a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky