úterý 28. června 2016

Jezírková plachta obi

This website uses cookies for the best user experience. Téma týdne - koupaliště , Přírodní koupaliště Lhota (Praha - východ), dnes 23. Voda je na první pohled čistá, teplota vody cca 23°C, . Koupání v nevyhovující vodě může způsobit až . Jezero Lhota se představuje. Obrovská vodní plocha nedaleko Prahy má čistou a teplou vodu.


Kolem jezera jsou navíc skvělé písečné pláže, ze . Název stanice, Lhota. Evidenční list hlásného profilu Lhota. Pláž, poblíž které se utopily dvě malé děti.


Můžete popsat, jak se celá tragédie . Datum, Hodnocení, Poznámka. Aktuální hodnoty počasí. Stanice není v seznamu! Poslední hodnota z - SEČ je -. Další veličiny: Zpět. Rozlehlá vodní plocha s čistou a teplou vodou, písečnými plážemi a borovým lesem.


Počasí meteostanice Brandýs nad Labem. Příjemná letní rekreace u vody. Pískovna s průzračnou vodou mezi vesnicemi Konětopy a Dřísy, o pár kilometrů dál, než je jezero Lhota. Kvalita vody : dobrá. Na vodě se pyšní prostorné plovoucí molo, na kterém se dá opalovat, či skákat do vody.


Díky rozlehlosti areálu a velikosti zázemí dokážeme pojmout kapacitu až . Rekultivací bývalého lomu Vrbenský vzniklo u Mostu jezero Matylda,. Nachází se zde zelení obklopená písečná pláž s pozvolným vstupem do vody. Pokud chtějí Pražští vyměnit umělé koupaliště za něco většího a čistotou vody dostačujícího, neměli by vynechat návštěvu jezera . U každé koupací vody je uveden název koupacího místa, podrobnější údaje o lokalitě, datum posledního stanovení kvality vody , symbol kvality vody a popřípadě . Teplota vody v řekách, jezerech i rybnících letos rychle stoupá.


Lhotě tak by mě moc zajímalo jaká byla teplota a kvalita vody a jaká byla účast . This tiny sea is the best place to take a rest. TIP: Kliknutím na vybranou vodní nádrž se dozvíte více informací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky