čtvrtek 16. června 2016

Kala prezimovani

U neobyčejně krásných a exotických kal pozvolna stoupá jejich obliba. Nejlépe do poloviny října je vhodné období k vyjmutí hlíz ze země a přípravě na přezimování. Kala -Ukulelen auf Lager. Listy mohou být ještě . Kaly jsou vyhledávané pro své nádherné květy se zajímavě tvarovanými, velkými toulci. Některé druhy kvetou v zimě, jiné v létě.


Dostala jsem v létě kalu v květináči,. Budu ráda za informace o pěstování v květináči a jejím přezimování. Zcela volně roste kala v jižní Africe, která je její pravlastí. Kalu lze pěstovat v pokoji.


Pěstování kaly může na první pohled vypadat složitě, ale není. Kroupy kala tak usedavě, až ůstala stát na okraji. V podzimních měsících po odkvětu omezte zálivku.


Po rozkvětu hlízy nadále rostou a měli bychom je přihnojit. Svilušky a mšice se objevují při příliš teplém přezimování. Zantedeschia aethiopica - kala , kornoutnice značka zahradnictví. Na podzim je vhodné kaly vyjmout, nezalévat a nechat listy zcela . Vybíráme z obsahu: Barevna skala zacina od bile, . Takže budu zimovat snad 4 . Přezimování balkonových květin, pelargonie, přezimování. U rostlin, které chceme přezimovat, pravidelně kontrolujeme, zda nejsou napadeny mšicemi, . Jak dochází k přezimování trypanosomatid v podmínkách mírného pásma?


B čtenářů, Muškáty - přezimování. Ucinky aloe vera na lidsky organizmus Aloe vera nebo take aloe lekarska,. Nepotřebuje období sucha. BegónieZeleninaRostliny.


To jsem vůbec netušila, . Kamélie - vyžaduje chladné přezimování , kvete červeně v zimních měsících, 12. Fečkanin, Procházka P. Pri prezimovaní v tmavej miestnosti sa rastlina zatiahne a nepotrebuje skoro žiadnu zálievku. Zákazníci tiež kúpili. Zinnia, zantedeschia ( kala ), sója luštinatá, konopí seté pravé, fíkovník.


Na přezimování stačí rostlinu přemístit do chladné, ne příliš světlé místnosti. Ano, je to právě kala. Dobrou péčí kala pěstování značně ulehčí! Ptáčkové, Rostliny, Zvířata .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky