středa 18. září 2019

Sloupovitá jabloň sonet

Je rezistentní proti strupovitosti. Plody jsou středně velké, kulovité a . Atraktivní zimní odrůda sloupovité jabloně se zelenými plody. Je to ranně zimní odrůda, která dozrává do konzumní zralosti od září do listopadu. Nese středně velké až velké plody zelené až lehce žlutozelené .

Výsadba: Nejvhodnější termín výsadby prostokořených jabloní je podzimní období, lze vysazovat i na jaře. Při jarní výsadbě ale stromky přichází o zimní vláhu, . Prostokořenný ovocný stromek vhodný k podzimní výsadbě. Odrůdu lze pěstovat téměř bez řezu, jde o odrůdu se sloupovitým habitusem koruny. Sloupcovitá zimní odrůda,zraje začátkem října,vydrží do ledna. Rezistentní proti strupovitosti,odolnost proti padlí střední.


Vysoce úrodná a odolná zimní sloupovitá odrůda s chutnými plody.

Konzumní zralost: listopad - leden Sklizeň: začátek října Tvar plodu: středně velký kulovitý Barva plodu: zelenožlutá Dužina: sladká, . Hodnocení produktu:. Zimní - měsíce konzumní zralosti: září - . Pro sloupovité jabloně je typický slabý kompaktní růst, jedna osa. Je to podzimní, sloupovitá odrůda jabloně. Střížovicích pocházejí odrůdy Sonet a Rondo.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů . Hledáte sloupovitá jabloň ? SONET sloupovitá zimní jabloň 2. Líbí se mi, nyní stále více diskutované, sloupovité jabloně. Také jsem koupil dvě jabloně v Plzni u Fytosu Sonet a Rondo letos jedna kvetla jen jeden květní . Sloupovitá jabloň v lt kontejneru.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sonet. Patří k nim například odrůdy Rondo, Sonet , ale také třeba Cumulus, .

MM10 malus domestica sonet. Vista bela Garden Fontaine. James Grive Red Sommertime.


Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz sloupovitá jabloň od prověřených obchodů a. Podzimní sloupovitá jabloň Arbat roste do výšky 3m, netvoří širokou korunu. Již mnoho let jsou cílem šlechtitelů stromky . Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Ovocné stromky - jabloně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky