čtvrtek 12. září 2019

Zahradní pítko

Zahradní pítko pro ptáky i hmyz. Ptáci potřebují pít celý rok, nabídka vody je dokonce důležitější než přikrmování. Opeření návštěvníci vaší zahrady si zaslouží dostatek vody. Kupte jim praktické pítko pro ptáky.


Nezapomeňte, že ptačí pítko je dobré umístit všude tam, kde není.

Krásná přírodní dekorace kulatého pítka pro ptáčky s povrchovou strukturou, která mu dodává výjimečný vzhled. Zpestří zahradu i jiné venkovní prostory. Exteriérové pítko zaujme moderním designem, který zapadne do každé zahrady , ozdobí balkón nebo terasu.


Snadno ho upevníte na kůl nebo tyč, či postavíte na . Vybudujte DIY zahradní pítko pro ptáčky, které poslouží malým opeřencům v parných dnech. Jak udělat ptačí pítko? Stačí mělká miska nebo . Budete potřebovat jen trochu písku .

Dopřejte opeřeným návštěvníkům vaší zahrady dostatek vody a kupte jim. Hodí se na vaši zahradu pítko z betonu, keramiky, kovu nebo imitující kámen? Zvelebovat zahradu lze mnohými . U tohoto pítka se budou vaši opeření přátele cítit vítání a rádi se tu zastaví občerstvit, nebo se jen osvěžit cákáním. Kromě toho je pítko také atraktivní dekorací do . Nejjednodušší pítko vyrobíme tak, že na zahradu umístíme mělkou misku s vodou (či třeba pod-květník), do které položíme několik kamenů. Dekorativní pítko pro ptáčky potěší Vaše opeřené hosty.


Ideální je jako dekorace na balkon, terasu nebo zahradu. Technická specifikace. Toto zahradní pítko slouží nejen jako zahradní dekorace, ale především jako zásobárna vody pro ptactvo na vaší zahradě v letních měsícich. Pokud nemáte v blízkosti zahrady rybník nebo potok, je i malé pítko vítanou pomocí nejen pro ptáky, ale i další zvířata. Naše pítka jsou tvarována tak, že je bez . Sedněte si chvíli do stínu pod strom a zaposlouchejte se do zvuků, které . Ze spodní části pítka lze vložit světélko, pro příjemné večery.


Na zimu je třeba pítko schovat. Dostupnost: Na objednávku . Pítko lze zapíchnout do zahrady , případně uchytit chemickou kotvou do předvrtaného otvoru v kameni.

Pokud máte jinou představu o prvku k vám do zahrady , . Ptáci zahradní pítko ocení, jen ho musíte umístit ve volném prostoru, aby je neohrožovali predátoři. The Purple Echeveria, or Perle Von Nurnberg a garden show stopper! It is beautifully created with purple and pink hues in rosette form. Pořiďte si zahradni pitko pro ptaky, nebo ptačí krmítko a budete mít o zábavu.


Pítko pro ptáky z masivní žuly je vhodným doplňkem zahradní kompozice ptáky. Velmi jednoduchá mělká miska, která může být použita jako pítko pro ptáky. Použití Toto překrásné pítko skutečně připomíná pradávný mlýnský kámen v . V zahradě u chalupy by nemělo chybět osvěžení pro drobné zpěvné ptactvo – ptačí pítko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky