pátek 20. září 2019

Sekera širočina

Topůrka těchto seker jsou zhotovena. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. Popis: Stará tesařská sekera ( širočina ), TOP stav, délka s.

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů sekera. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Byla vyrobena z jednoho přehýbaného a. Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení.


Univerzální tesařská sekyra oboustranně. Gränsfors Bruks širočina č. Tenká čepel a rovné ostří. Národní muzeum - Historické .

ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s. Provádíme návrhy a realizace zavlažovacích systémů, . Pro zbraň někdy označované jako široký sekery, viz Dánská sekera. Tesařská sekera přizpůsobená potřebám tesařského mistra. Velmi velký, jeden-zkosení tesařská širočina. Poměr šířky k délce. Litoměřice V modro-stříbrně polceném štítě vpravo zlatá berla s lilií v závitu, vlevo červená odvrácená SEKERA - ŠIROČINA.


Podobný tvar má řeznická širočina. Sekera tesařská 700g 420mm tzv. Hlava sekery má obvykle tvar klínu s otvorem, které . JIŽ PRODÁNO, ale nezoufejte a navštivte další naši nabídku. Ručně vyrobená tesařská sekera , . Hlava je z kvalitní kalené oceli různé velikosti, váhy i tvarů, například tesařská sekera se širokým ostřím se nazývá širočina.


Dohodou), 2x sekera teslice poriz ,sekery,tešla,topor, širočina (Dohodou) , . Preklad „ širočina sekera “ zo slovenčiny do maďarčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Význam slova širočina.

Počet nalezených zmínek: 1. Možná související slova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky