středa 25. září 2019

Uchycení truhlíků na parapetech

Má bujnější růst, je třeba důsledného . Find this Pin and more on ideas for the garden by Lucie Dostalova. Velikost : B - rostliny úměrně větší a starší (=10Kč). Počet kusů v balení:ks.


Tmavě červené třešně – chrupky. Lesklá slupka, šťavnatá, sladká .

Tmavá, velmi velká chrupka, zraje v druhé půli července. Nehodí se do příliš suchých stanovišť. Jedna z nejoblíbenějších odrůd v ČR. Nemá speciální požadavky na stanoviště. Plody třešně Kordia.


Ornela Vitaiová hat diesen Pin entdeckt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Odolnost plodů proti pukání je velmi dobrá, odolnost proti mrazu je nižší.

Patří mezi nejkvalitnější odrůdy. Dužnina karmínově červená, tuhá, . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 2Kč s . Hedelfingenská, Van, Regina, plody jsou velké, dužina tuhá, červená navinule . Z třešně (Prunus avium) se budete moci radovat po celý rok – na jaře z nádherně bílých květů, v létě z tmavých třešní a na podzim bude vašemu oku lahodit . Celkové zhodnocení: Jedná se o pozdní odrůdu třešně s dobrou plodností.


Právě vrcholí třešňová sezona a my jsme . Třešeň kordia opylovač. V současnosti se objevují . Dozrává brzo, rodí dobře a dost pravidelně. Kordia je jednou z nejhodnotnějších a díky tomu oblíbenou odrůdou třešně. Zrání - koncem června až v polovině července. Výsadba: Nejvhodnější termín výsadby třešně Kordia je podzimní období, lze vysazovat i na jaře.


Při jarní výsadbě stromky přichází o zimní vláhu, proto musíme . Dnes nové zboží: třešeň Kordia , raná meruňka Leskora, letní hruška Williamsova Čáslavka, pozdní švestka Tophit, jabloň Rubinola, višeň, aronie,. Bota- nicky se tyto odrůdy řadí do dvou skupin. Jedny jsou srdcovky, druhé chrupky.

Roz- díl mezi chrupkou . This Pin was discovered by Lucie Dostalova. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Další česká odrůda, která kvete středně brzy a bohatě.


Původ ČR, jako nahodilý semenáč. Roste velmi bujně, s korunou vysoce kulovitou, s převislými větvemi. Období zrání jednolivých odrůd třešní je rozděleno do . Stromy vytváří vysoce kulovité koruny s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky