čtvrtek 26. září 2019

Sekačka sp 535hw4s

Mladší lékárnice hledá samostatný pokoj v Brně na delší dobu, dík za Vaše. Obraceč sena,shrnovák sena,vozík za teru. Hrobkovač na sázení brambor vlastní výroby, poháněný třífázovým elektromotorem včetně kabelu.


Dvouřadkový sazeč brambor , Možnost nastavení řádku 6- 65cm. Prodám Slávia 1D-stabil. Teru nebo Vari taháte při orbě ještě provazem, kdežto PF-ka utahá Vás!


OBJEDNÁVEJTE PŘÍMO U VÝROBCE ZA NEJLEPŠÍ CENY! Nabízíme stroje pro zpracování půdy, sazeče a vyorávače brambor. V nabídce máme plečky,. Průměr disků je 510mm.


Na přání je možné namontovat disky o průměru 560mm. Na západ Čech zavítali br-. Petr Torma a výhra 14:za - jistila Plzni. TERU , malotraktor, MT TK.


Ponúkam na predaj Kuželú štiepačku za traktor Zetor. Mnoho majitelů Vari Systému se vrací k pěstovaní zeleniny a brambor na svých pozemcích, touží po vlastních. Unsubscribe from VARI STROJE. Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Rozchod kol (mm): 610. Vozík za Agzat nebo Teru.


Pluh obracák za Teru s kloubem, cena 2. Nesený rotavátor a něco jiného než rádlo na vyorávání brambor. Pak by to pro mne byl. Myslím si, že slupice by ale ve všech případech, měla být až za pruty. Vari v současnosti nabízí sazeč brambor již v druhé generaci.


Starou Teru Vari nebo nový Hecht? VOZÍK PLUH ČELNÍ NAKLADAČ ROTAVÁTOR SAZEČ BRAMBOR. Prodam motor jikov 2takt a velkou prevodovku Tvcetne kol a zavazi v kolech za 12tis. Teď snad už žádné útrapy se startováním - stálo to za to.


Vím, že Varina se na sněhu a ledu bez závaží moc nechytá. Tchán říkal, že ještě sehant za teru kombajn a balíkovač a jsme soběstační :smich: . Plný úvazek v obci Brno, požadujeme vzdělání Střední odborné (vyučen). Informace o portálu agro-bazar. Provozovatel portálu nezodpovídá za inzeráty zde umístěné, není v jeho silách ověřovat správnost a pravdivost inzerentů, jedná. Na Slavnostech brambor bude také zahájen letošní prodej brambor Farmy Eden.


Závěs je určen na vozy Krone, ale i na ji. Koupím teru vari s příslušenstvím nebo podobný malotraktor děkuji za n. Traktory a malotraktory za najlepšie ceny, široká ponuka traktorov na predaj a kúpu v online bazári. Sazeč se připojuje před jednoosý . BAZAR, Špalíkovač za zetor, Tkubota iseki a jiné. Jihlava, Czech Republic.


Prodam kolecka na teru in Vrancice, Středočeský Kraj, Czech Republic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky