čtvrtek 12. září 2019

Palmy venkovní

Mini palisáda je tlakově impregnovaná kulatina, která se vyrábí ze smrkového nebo borovicového dřeva. Sháníte dřevěné palisády , palivové dřevo nebo odpad? Firma MECO-DREV spol.


Vás uspokojí i nabídka palivového . Objednejte si dřevěné palisády a buďte kreativní.

Pelety výrábíme lisováním vstupního materiálu. Materiál je při peletizaci pod vysokýmtlakem protlačován skrz malé kru. Frézované kůly a palisády.


Další novinkou našeho sortimentu je prodej kůlů, půlkulatin a palisád. Nejčastěji se kůly používají jako zahradní doplněk při sadbě stromů, keřů a jiných dřevin. Betonové palisády DITON DUB jsou unikátním výrobkem, kdy beton získává dokonalý vzhled dřeva. Na první pohled rozhodně nepoznáte, že máte na zahradě .

Využití zahradních palisád. Jsme největší výrobcem dřevěných palisád v ČR. Dokončili jsme největší. Stavíme masivní dřevěné ploty a ohrady vhodné zejména do venkovského prostředí. Variabilní využití: dřevěné palisády skýtají velmi různorodými . Vyvazovací dřevěné kůly.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Dřevěné kůly ke stromům. Nově přehlednější a rychlejší. Naše lesnická společnost se zabývá výrobou dřevěných kůlů, palisápelet , těžbou dřeva a výrobou palivového dřeva.


Masivní dřevěné palisády , které zpevní terén a podepřou strmý svah. Palisády jsou tlakově impregnované, což prodlužuje jejich životnost v zemi. Palisády mohou být využívány také jako dekorativní prvky do zahrad (truhlíky, ploty, prvky dětského hřiště, zahradní stoly apod.). Nabízíme: Tlaková impregnace . Záhradné palisády online od Merkury Market.


Predávame záhradné palisády.

V našej ponuke nájdete drevené a plastové palisády ako aj tzv Rolbordery. Impregnované drevené palisády. Palisády majú široké možnosti využitia v záhradnej architektúre, v stavebníctve a stolárstve. Na ich výrobu používame kvalitné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky