pondělí 30. září 2019

Samosběr jahod radotín

Firma UNIPLANT Skrbeň zahajuje samosběr jablek od soboty 7. Cena samosběru jablek je 17 . Prodej jablek v Topolné. Divadelní… Publikováno: 18. Bohužel již vyprodáno.


Dále v prodeji 1 přírodní jablečný mošt.

Sady Nebílovy - na ha pěstujeme jablka , švestky, třešně, hrušky. Pěstování, sklizeň, prodej zdravého regionálního ovoce. Máte zájem dozvědět se více o naší ovocnářské výrobě? Navštivte náš facebook Sady Veleboř.


Bližší informace a prodej jablek domluvte u paní Květy Čechové, Školní 474. Poslední aktualizace: 8. Každoroční sklizeň jaho brambor, cibule a jablek ve Zdicích. ZD Libčany zve k samosběru jablek.


Tentokrát si můžete přijít natrhat odrůdu Golden delicious a Idared!

Neváhejte, trhá se max. ZAHAJUJEME PRODEJ jablek , hrušek, brambor a sadby jahodníku. Samosběr jahod pokračuje ve středu 26.


Hospodářské družstvo Určice bude prodávat jablka z vlastní produkce v úterý 25. HD Určice - prodej jablek před obecním úřadem Biskupice - 28. Odrůdy Golden aJonagold. Jablka jsou balena v . Vítejte na farmě Ing. Přijeďte si vybrat ze . OÚ Dušejov prodávat jablka.


Jedná se o raně zimní odrůdu jablka rubínového typu, která byla . Termíny samosběrů bývají předem vyhlášeny. V současné době se zde pěstují jabloně (ha) a višně (ha). ZAHÁJILI JSME PRODEJ KONZUMNÍCH JABLEK. Vranov Plzeň Rokycany.


Pěstujeme a třídíme ovoce: jablka , hrušky, višně, meruňky, třešně. VÍTEJTE NA NAŠICH STRÁNKÁCH TYTO STRÁNKY JSOU PRAVIDELNĚ AKTUALIZOVANÉ!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky