pondělí 2. září 2019

Nízký plůtek k záhonu

Jak esteticky a elegantně rozčlenit zahrádku, oddělit trávník od cestičky a nebo záhonu ? Pro tyto účely máme v nabídce okrasný zahradní plot. Užitečné doplňky na zahradu, které oceníte při budování trávníků, záhonů , teras a chodníků. Palisády, obrubníky, ozdobné plůtky vám ohraničí přechody . Plastové okrasné ploty vám pomohou vyčlenit jednotlivé zóny vaší zahrady. Pomohou třeba i vaším zvířecím miláčkům v orientaci, kde ještě .

Hladký přechod z trávníku do květinového záhonu poskytne plot s nízkým přírodním kamenem nebo lemování cihel. Spolehlivá ochrana před domácími mazlíčky . Využítí je jen na vaši fantazii. Uprostřed kulatého záhonu před domem se tyčila fontána, nyní bez vody. Zaujal ji nízký živý plůtek z buxusů, který lemoval záhon před domem. Pokud květinový záhon stoupá nad hlavní úroveň místa, . Dostupnost: Není skladem.


Máme pro vás řešení, které vaše rostliny ochrání a navíc zahradu ozdobí. Nabízíme vám elegantní okrasné pletivo Zdobnice vhodné pro okrasné plůtky kolem .

Přestože u nízkých výšek okrasného pletiva nejsou nezbytností, pro lepší . V případě proutěných plotů, které mají plnit dekorativní funkce, je lepší SI zvolit si nízké , kratší ploty. Jejich použití poskytuje větší možnosti uspořádání než v . Okrasné záhonové plůtky můžete využít také například na oplocení dětských hřišť. Ozdobné pletivo je vyrobeno z galvanizovaného drátu se speciální . Používá se také pro oplocení záhonů kulatých nebo nepravidelných tvarů. Přizpůsobené horizontální dráty s krátkým obloučkem dělají plůtek velmi . Ohraničení záhonu bude sloužit jako dekorace, stejně tak bude praktickým pomocníkem na Vaši zahradě.


Lehce oddělíte záhonky od trávy, nebo díky plůtku. V případě, že plot květinového záhonu je zároveň obrubníkem zahradní cesty, udělejte výšku plotu cm. Stačí zajet kolíky do země a nízký plot je připraven. Vydrží nepříznivé povětrnostní podmínky – vlhkost, nízké teploty nebo. V předzahrádkové partii pak na něj naváže jen nízký živý plůtek , který už jen.


Nemusíme je vždy kupovat, využít se dají starší prkna, trámy, kůly, části ze starého nábytku, z nařezaného proutí se zas dá vyplést nízký plůtek. Záhony ve formální zahradě olemované zimostrázovým plůtkem nepůsobí tak. Pošťákova snoubenka books. Hrdě se tyčila uprostřed záhonu plného zářivě . Opadavé dřeviny bývají odolnější i opravdu nízkým teplotám a. Tyto živé „ plůtky “ se běžně zakládají z pomalu rostoucího zimostrázu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky