pátek 19. dubna 2019

Kovová domovní čísla

Design jako na obrázku. Velikosti těchto cedulek jsou 15x1a 20x15. Sport hobby Cedulka domovní. Domovní číslo , kovové , výška120mm, na fasádu, venkovní použití.


Dostupnost: Nedostupné. Rozlišovací a domovní čísla jsou kovová ,. U nás čísla (číslice) pro každého a na všechno. Například čísla na dům 145mm kov, popisná, orientační, domovní. Vyberte to pravé domovní číslo ,. Nerezové číslo Dekor 1. Cena: 3Kč skladem. Vyrábíme dekorativní domovní čisla.


Výroba domovních čísel, tabulek, ulic, náměstí, let záruka, kvalitní značkové materiály s dlouhou životností. Zahradní nábytek - SÁGA nízká kovová židle. Elegantní, praktický a lehce udržovatelný kovový nábytek má povrchovou úpravupráškovou vypalovanou barvou . Povrch čísla je vertikálně kartáčovaný, což vytváří velmi efektní design, stejný jako u většiny nerez spotřebičů. Povrchová úprava komaxit, velmi odolný proti povětrnostním vlivům.


Kovová domovní čísla

LED svítící domovní čísla jsou ve většině případů vyráběna na zakázku. Velmi moderní řešení nabízí upevnění kovové desky zahrnující nejen číslo popisné, . Vhodné na moderní i klasické stavby. Zhotoveny z oceli tl.


Zinkováno a opatřeno kvalitní venkovní barvou . DOMOVNÍ ČÍSLA A PIKTOGRAMY na dům, fasádu či dveře. Nízké ceny, rychlé dodání. Světlým kamenem obložená fasáda skvěle podpoří tmavě hnědé dřevo s kovovým číslem popisným. Dřevo a kámen, oba přírodní materiály se . Co budeme na domovní číslo potřebovat. Tato varianta je vhodná pro domovní číslo popisné až s trojciferným číslem.


Kovová domovní čísla

Vzor je možné po dohodě upravit, v případě úpravy zasíláme grafický návrh. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Kovové písmeno H, cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky