čtvrtek 11. dubna 2019

Kamenný olej repelent pro skot

Tyroler Steinol – kamenný olej pro péči o koně a skot. Představujeme novinku v naší nabídce, výrobky z tzv. NEJLEVNĚJŠÍ ÚČINNÉ REPELENTY. No photo description available.


Masážní kamenný olej pro praxi: 5ml. Na světlém podkladu zanechává skvrny. Má dlouhotrvající účinek, lze použít ve výběhu i stáji.


Mimořádně silný a účinný repelent proti hmyzu, vhodný pro koně a dobytek. Orgonity obsahují magický léčivý energetický symbol pro léčení lidí a velké množství různých. Repelent pro koně Tiroler Steinöl 5ml. Americká armáda již jezdí na olej a tuky. Přírodní repelent roll-on s citronelou hmyzu nevoní.


Citronelu můžete dát jako samostatný esenciální olej do aromalampy či difuzéru, nechat tím. Pro ochranu proti komárům a klíšťatům rozetřete trochu oleje na zápěstí a kotníky, případně . Postupujte podle pokynů na štítku, pokud používáte repelent na děti. Top přírodní kosmetika, přírodní lékárnička. Produkty pro miminka a maminky. DOPLŇKY VÝŽIVY PRO SKOT.


HF-MYCOL Feniklový olej 2 Biocont, Fungicíd 20. Rúbaň Insekticíd Insekticí repelent v SR zatiaľ neregistrovaný v SR zatiaľ neregistrovaný 2. Jemne mletý kamenný fosfát Výrobok, ako .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky