úterý 30. dubna 2019

Samosběr jablek 2019

Seznam firem které nabízí možnost nasbírat si jablíčka. Seznam je z celé České republiky i když se to možná nezdá. Samosběr jablek zahájen v sobotu 7. PRODEJ JABLEK O VELIKONOCÍCH.


Prodej ukončíme ve čtvrtek 9. Zájemci o mošty z produkce jablek odrůd – Šampion a Jonagored si mohou.

Ve vyhrazených termínech možnost samosběru jaho třešní, švestek, jablek atd. Vaše prosby jsou vyslyšeny Zapište si do kalendářů den 12. SAMOSBĚR jablek Tešíme se na vás! Podniková prodejna bude otevřená i nadále. V nabídce máme širokou škálu odrůd . Každoroční sklizeň jaho brambor, cibule a jablek ve Zdicích.


ZD Libčany zve k samosběru jablek. Tentokrát si můžete přijít natrhat odrůdu Golden delicious a Idared!

Neváhejte, trhá se max. Hospodářské družstvo Určice bude prodávat jablka z vlastní produkce v úterý 25. HD Určice - prodej jablek před obecním úřadem Biskupice - 28.


Odrůdy Golden aJonagold. Jablka jsou balena v . Vítejte na farmě Ing. Přijeďte si vybrat ze . Firma UNIPLANT Skrbeň zahajuje samosběr jablek od soboty 7. Cena samosběru jablek je 17 . Divadelní… Publikováno: 18.


Bohužel již vyprodáno. Dále v prodeji 1 přírodní jablečný mošt. Sady Nebílovy - na ha pěstujeme jablka , švestky, třešně, hrušky.


Pěstování, sklizeň, prodej zdravého regionálního ovoce. Máte zájem dozvědět se více o naší ovocnářské výrobě? Navštivte náš facebook Sady Veleboř.


Bližší informace a prodej jablek domluvte u paní Květy Čechové, Školní 474. Poslední aktualizace: 8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky