úterý 23. dubna 2019

Sazeče brambor

Sazeč brambor SB-je vybaven rozhrnovací radlicí, sázecím miskovým mechanizmem na řetězu a nově zahrnovacími disky. Radlička i disky jsou výškově . Základní údaje : Nesený. Náhradní díly sazeče brambor od specialisty na zemědělskou a komunální techniku N. Máte o sazeče brambor zájem?

Je mi let a jsem nemocný. První zkušební sázení brambor. Unsubscribe from VARI STROJE. Výstražné zadní štíty.


Regulace vzdálenosti hlíz v řádku : Tato regulace se provádí změnou průměru, obvodu a přestavěním pohonového železného kola sazeče. Váha prázdného sazeče brambor je 2kg. Grimme Spudnik, což je dceřiná americká .

Maximální váha náplně sazeče je 1kg. Požadavek na výkon traktoru kW. Součástí je vnitřní . V této kategorii bohužel momentálně nemůžeme nabídnout žádné stroje. Zkuste to zítra, naše nabídka se mění každý den!


Sázeče brambor z Polska nabídek, podívejte se na inzeráty na prodej nových a ojetých sazečů brambor z Polska — Autoline Česko. Ročně dělá v průměru pouhé 2ha avšak na jaře . Cena: V textu, Lokalita: Blansko. Lilek brambor , též brambor obecný či brambor hlíznatý (Solanum tuberosum), v běžné řeči jen brambor nebo také brambora, ale nejčastěji v množném čísle . Polní pěstování-mechanizační prostředky.


Meziřádková vzdálenost 65cm nebo 75cm. Sazeče brambor dvojriadkový agrozet výbornom funkčnom stave malo. Vzdálenost hlíz v řádku cm. Vytvořte z tohoto alba.


Bakalářská práce je zaměřena na konstrukční návrh automatického jednořádkového sázeče brambor neseného za malotraktorem.

Minimální mnoţství sadby v . Při doporučovaném sázení brambor na svažitých pozemcích po vrstevnici často dochází zejména při vlhčí půdě ke sjíždění kol traktoru i sazeče. Prodej sazeče brambor - inzerce, prodám. Prodám sazeč na brambory výrobní značky VARI SB-40.


Přístroj je plně funkční, se zásobníkem pro . VARI GLOBAL s bohatým příslušenstvípluhy, kypřiče a kypřicí ústrojí, hrobkovací radlice, sazeče brambor , brány, smyky, vyklápěcí návěsy . Přihlásit Registrace. Stroje - Sazece brambor bazar. PRODÁM SAZEČ brambor. VÝBĚR Z VÍCE KUSŮ OD.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky