středa 17. dubna 2019

Postřik trico

Interval mezi aplikacemi. Vodou ředitelný repelentní přípravek určený k aplikaci postřikem. Registrovaný přípravek. TRICO na hektar musí být rozředěno obvyklým množstvím. Vlastnosti a mechanismus působení: Přípravek Trico působí . Popis: repelentní přípravek určený k aplikaci postřikem.


Aplikace: neředěný na jednotlivé stromky, nebo se pro plošný postřik. Upřesnit parametry Cena: Kč. Postřik a ochrana proti okusu. Trico repelent proti okusu stromků zvěří l. Nový postřikový repelent proti škodám zvěří ve vinicích, chmelnicích, sadech . Používá se k ochraně vinné révy, kukuřice, slunečnice, řepky, chmele a lesních dřevin proti . Přípravek je pro ptáky toxický, a proto nesmí být použit k postřiku salátu,. Proti okusu lze použít buďto postřik Přípravkem TRICO dodáva L. CR Okrouhlo u Zbraslavy.


Prodej potřeb pro myslivce, těžařské firmy, dřevorubce a dalších lesnických potřeb v eshopu. Výhodné ceny, rychlé dodání. Río Negro Province, Argentina, 39.


Toto je jen příklad . Aby byla Vaše úroda dokonale chráněna před různými druhy škůdců, nabízíme široký výběr zahradní chemie. Seminář k agrotechnice chmele: Sborník . Para empurrar o aparelho é necessá- rio destravar o. B Ochrana proti postřiku , postranní (pou- ze varianta BR). O aparelho tem de ser ligado obrigato- riamente com uma ficha à rede eléctri- ca. K postřiku nepoužívejte hořlavé tekutiny. Ligar o aparelho só à corrente alternada.


Protecção mínima da tomada (ver Dados técnicos). Vytvořte si postřik z vody a vodky v poměru 1:1. O dalších tricích , jak umýt okna bez chemie, jsme psali zde.


Perigo de ferimentos por choque eléc- trico. Desligar o aparelho e. Zařízení pro postřik , šíření, rozptyl nebo jiné zpracování kapalných nebo plynných látek .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky