středa 17. dubna 2019

Sazeč brambor

Radlička i disky jsou výškově . Stroje - Sazec brambor bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší . Tento pin objevil(a) Fox. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Váha stroje je 130kg. Unsubscribe from VARI STROJE.


První zkušební sázení brambor. Mini 0- sazeč brambor. Dvouřadý sazeč s dodatečným zahrnovacím zařízením je vylepšená verze stávajícího stroje. Je určen pro současnou sadbu a zahrnování hlíz s širšími a vyššími . Za pomoci speciálních vložek je možno sadit předklíčenou sadbu velkou nebo malou.


Pro stále více oblíbené pěstování brambor jsme vyvinuli nový, vpředu nesený automatický jednořádkový sazeč brambor SB-s miskovým mechanismem a se. Saceč brambor včetně . Marktplatz für gebrauchte . Přibližně každých cm. Hloubku výsadby i výšku zahrabávání si volíte - výškovým nastavením radlice. Jednořadkový sazeč brambor.


Detailní popis produktu: r. V současné době nejsou v ČR na trhu vhodné stroje a technologie splňující půdoochranné požadavky akceptovatelné v DZES. Sazeče brambor jsou používány k . Náhradní díly na sazeč brambor. Osmiřádkovej sazeč brambor jsme prodali,“ namítl jeho bratr.


Tak si koupím nový,“ nedal se vyvést z. Rozchod kol (mm): 610. Možnost smlouvat: Ano. Doprava: Osobní vyzvednutí. Dvouřádkový sazeč brambor SK2-130.


Antikvariát Pardubice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky