čtvrtek 25. dubna 2019

Keř pro včely

Jaké rostliny pěstovat, aby kvetly a sytily včely od jara do podzimu? Arálie štíhlá je nižší strom nebo keř kvetoucí od konce července do . Ovocné stromy a keře jsou vynikajícím zdrojem výživného pylu i nektaru ( medonosné dřeviny). Vážení přátelé a milovníci včel , v přiložené tabulce naleznete seznam rostlin, keřů a stromů, které jsou v podletí výrazným zdrojem pylu a . Balíček keřů Včelí posvícení (a motýli si také smlsnou) – prostřený stůl pro včely , motýli a další opylovače košatých českých názvů jako zlatěnky, vejřitky, . Včelám s ovšem zavděčíte i květnatou loukou nebo bylinkovým záhonkem. Lesní stromy a keře : Borovice.


Nižší, 50–100cm vysoký keř. Keř vysoký 2–m, s obloukovitě rozloženými větvemi. Vytvořil půltucet včel a vypustil je na růžový keř , což jen zmátlo naši první včelí návštěvnici. Jejich větve poskytují drobným živočichům nenahraditelný . Připojit reakci do diskuze Okrasné keře pro včely. Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci: Myslíte tuhle, že?


Poradíme vám, na jaké rostliny, keře a stromy za vámi budou včely létat. Nektar má hluboku v květu, . Doporučíme konkrétní druhy rostlin a vysvětlíme, na jaké stanoviště je . Medonosné rostliny v zahradě poskytnou včelám pastvu v období, kdy. V plném létě jsou již odkvetlé i lesní stromy a keře , včely tedy rády . Chceme-li zabránit nepříjemnostem se sousedy, je třeba včely donutit.


Keř pro včely

Zdrojem včelí snůšky v lese jsou čtyři skupiny rostlin: stromy, keře , polokeře a byliny. Pro včelí snůšku poskytuje nektar i pyl. Buddleia alternifolia – komule střídavolistá.


Tavolníky (Spiraea) jsou krásné okrasné keře , které vás překvapí svou skromností i bohatou záplavou květů. Stačí je vysadit na slunné místo. V době kvetení V-IX poskytuje včelám nektar se. Keř nebo až m vysoký strom z čeledi růžovitých.


Keř pro včely

Včely přináší rousky v košíčcích. Trvalky pro včely , motýly a čmeláky jsou efektním způsobem jak oživit zahradu. Davidova (letní šeřík).


Tyto keře pro motýly a rostliny pro včely by se proto měly stát součástí vaší zahrady, terasy nebo balkónu, kde přilákají celou paletu druhů. Upozornění: některé . Popis: Nabízím výpěstky následujících dřevin vhodných pro včely : Paulovnie plstnatá (Paulownia tomentosa). Cesmína ostrolistá stálezelený keř na kmínku.


Keř pro včely

Se střídavými listy zeleno-stříbrné barvy je prostě nádherná. Výška rostliny v dospělosti ‎: ‎m Květiny pro suché zahrady books. Rostlina je rovněž velmi atraktivní pro včely a další hmyz, a to hlavně tím , . Motýlí keře , komule - rostlin.


Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Rady včelařům jaké stromy, keře a polokeře pěstovat, jak je kultivovat a rozmnožovat, aby docílili .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky