pondělí 1. dubna 2019

Jak dat nopovou folii

Před vlastní prací s nopovou fólii bychom měli: Než se pustíme do pokládání. Při pokládání této trubky si musíme dát pozor, aby. Jde o klasickou nopovou fólii. Jak položit nopovou fólii – postup. Okolo základů domu je potřeba provést výkop do hloubky maximálně základové spáry.


Na co si dát při instalaci pozor.

Jak se správně klade nopová folie ? Nopkama směrem ke konstrukci či naopak? Dalo by se říci, že je nopových folií použito chybně. Když konec folie nad zemí zakončíme lištou, co s tím potom?


Může se přes folii nahodit omítka ,nebo dát obklad ? Nebo je mezi tím ještě nějaká mezivrstva . Chci odizolovat základy nopovou folií , ale našel jsem několik variant. XPS a geotextilii, jak je na obrázku ? Zakončení nopové folie - DŮMACHALUPA.

Obkopani kamennych zakladu - DŮMACHALUPA. Izolace nopovou folií - DŮMACHALUPA. Diskuze TZB-info forum. Jak hluboko by měla sahat a čím je ji možno ukončit?


Dobrý den, prosím o vysvětlení jak zateplit sokl domu, který byl okopán, přiložena nopová fólie a dosypán kačírkem. Podlaha domu je v úrovni . Nopové folie se již delší dobu používají k relativně snadnému odvlhčení základů, ale pokud folii špatně použijete jako v antikutilovi, bude Vám k ničemu. Jak je vidět na přiložených fotkách, velice často se ukončení dělá po „antikutilsku“. Někteří odborníci nemají problém ji dát i obráceně a tím její použití . Podívejte se v tomto antikutilovi, jak to nedělat! Když už to budu mít odkopané mám dát nopovou folii ? Nebo nějaký izolant jako například asfaltovou folii?


Přikládám i nějaké fotky aby jste si . Pokud se bude překrývat tak udělat překryv pořádně. Jaké jsou zásady návrhu drenáže a jak postupovat při zhotovení. Nopovou fólii (bez nakašírované geotextilie) klademe nopy směrem. V některých případech se doporučuje vložit separační geotextilii i mezi nopovou fólii a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky