středa 1. srpna 2018

Rozmetavac hnojivo ruční

Ruční posypový rozmetač s regulací posypu. Bateriové ruční rozmetadlo Wolf-Garten WE-B Lehké ruční rozmetadlo bateriově poháněné s celoročním využitím pro aplikaci osiva, hnojiva , křemičitého písku a . Je vybaven mechanickou regulací inteznity . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ruční rozmetač hnojiva Hecht 33: doručení domů nebo na prodejnu. Manuální rozmetadlo HECHT s obsahem nádržky l. Regulace množství posypu.


Rozmetač hnojiva a osiv ruční 7l. Batériové ručné rozmetadlo Wolf-Garten WE-B Ľahké ručné rozmetadlo. HECHT 2- ruční rozmetač hnojiva , osiva nebo soli. Velký výběr naleznete online na BauMax. Veškeré informace o produktu.


Při zakládání a obnově trávníků je neocenitelným pomocníkem, jelikož zajistí . Hecht 2je kvalitní ruční posypový vozík s možností regulace posypu. AF 7ruční rozmetadlo CUB CADET. Posyp můžete na vozíku snadno regulovat. HECHT 2- ruční rozmetač hnojiva , osiva nebo soli. Zahradní rozmetač Solo je aplikátor granulátů určený k vyhnojení půdy.


Malé ruční modely mívají objem kolem tří litrů hnojiva , bateriové méně. Můžete také koupit rozmetač na vozíku, kde se rozmetací talíř otáčí . Určen pro rovnoměrné dávkování sypkého materiálu. Se snadno nastavitelným dávkováním. Ručním kolečkem s lehkým chodem je poháněn rozmetací talíř, kterým lze snadno rozmetat osivo nebo hnojivo v létě a posypovou sůl v zimě. Obsah nádržky: l. HECHT rozmetač ruční na hnojivo a osivo.


Díky velkým a kvalitním kolům je pojezd . Dostupny od: minimální množství je 1 . Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení. Variabilní šířka posypu až do. Gardena a Wolf-Garten. Ruční sypače se hodí k rozptylování písku, soli nebo drti, aniž byste se umazali.


S dalšími druhy rozmetadel jednoduše rozptýlíte semena a hnojivo. Odeslat od gabinahe v Sob 16.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky