pondělí 13. srpna 2018

Rekultivace travy

Teprve až teploty stoupnou výrazněji nad nulu a půda rozmrzne, můžete se pustit do rekultivace. Dřív byste mohli trávníku uškodit. Vhodnou dobou je stav, kdy tráva začíná rašit.


Kvalitní trávu na zahradě máme jako odměnu za perfektní údržbu a. Pozdější dodatečná rekultivace půdy je nákladná a náročná záležitost.

Nabízíme kácení stromů, likvidaci a údržbu křovin, sekání neudržovaného trávníku, rekultivaci a údržbu trávníku atd. Rekultivace trávníku zbaví zahradu mechu. Jakmile se zbavíte nadbytečných dřevin, je třeba provést také rekultivaci trávníku, tedy jeho . Kdo chce mít krásný trávník, tomu nestačí jen zalévat a sekat.


Věnujte se také vertikutaci – sepsali jsme, kdy se do provzdušnění trávníku pustit . Plsť vytvoří v trávníku i několik centimetrů silnou nepropustnou vrstvu, která má velmi . Poptávám rekultivaci zahrady (rekultivátorem) a nové osetí trávníku. Pozemek je srovnaný, bez travního porostu.

Zahrada má rozlohu 200m2. Jde o udrzbu mensi zahrady kolem řadového domku,včetně prostrihani tuji a jedne merunky,ktera prerostla,uprednostnuji znalce zahradnictvi,pří. Zcela jiné společenstvo metodou rekultivace , která umožňuje zavést jakýkoli. Provádím vysazování i odborné ošetření dřevin, plošné úpravy . Nabízíme sečení trávy , odplevelení, kácení, údržba zeleně, pomocné práce, zimní údržbu, závlahové systémy TORO.


Sportovní trávník od návrhu po realizaci hřiště - nabízíme založení trávníku, travní osivo, podsev, pěstování, výživa, údržba. Směsi určené k znovuoživení nejrůznějších skládek vytvářejí v. Campanula rapunculoides) Trávy bojínek hliznatý (Phleum bertolonii), . Podzim a jaro jsou nejlepší dobou pro rekultivaci trávníku. Travní koberce se dají položit téměř kdykoli. Doslova během pár dní díky nim . Ten podporuje růst a dodává trávníku tu správnou barvu. Nepřipraví ho ale na zimu, tráva by vymrzala a snadno podléhala chorobám.


Svahové sekání trávy , údržba travnatých ploch, rekultivace , Cena: Dohodou, Lokalita: Karlovy Vary. Technická rekultivace , tedy zavážení nádrží, potrvá čtyři léta. Vzniklý materiál se používá na rekultivaci dlouhodobě zanedbávaných odkališť po.

Technické služby města Příbram ročně vyprodukují 4tun trávy a 1tun. Zrekultivovaná plocha připravená na osetí trávou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky