středa 22. srpna 2018

Sadbove brambory cena

V nabídce si vyberete z několika odrůd sadbových brambor. Prodam zbytek sadbových brambor cca 15kg. Bio sadbové brambory Belana - v síťce ks Odrůda od prověřené značky Kiepenkerl vytváří oválné hlízy žluté barvy a hladkého povrchu. Dužina je sytě žlutá a . Adéla je raná konzumní odrůda varného typu B.

Adéla v sobě spojuje velký výnos s výbornou chutí. Neklíčí až do pozdního jara. Pro případnou reklamci sadbových brambor si prosím uschovejte modrý certifikát. Odrůdy: Marabel Raná stolní odrůda s velmi dobrou chutí. Sadbové brambory bal.


Velmi vhodná na praní a loupání. Tvorba nových kvalitních odrůd brambor, množení sadby brambor, obchod - sadbové , konzumní a průmyslové brambory.

Rané sadbové brambory ve stupni množení A,B. Colomba-velmi raná, konzumní,. Cena dle dodané hmotnosti. Brambory konzumní pozdní Grenaille, balení. Akční cena : 13Kč -. Tesco Value Mrkev 1kg (kg = 10).


Přidat do nákupního košíku . Lovela KARATE ZEON 5CS 20ml. BRAMBORY JSOU PŘIVEZENY Z VYSOČINY Z PĚSTITELSKJt. V Hospodářských potřebách Okříšky objednáváme sadbové brambory. Zelenina Juvita Uherský Brod prodává certifikované sadbové brambory z. Kč, cena za revizi kotle na tuhá . Pěstitelský tvar, Podnož, cena v Kč vč.


Odrůdy: Antonie, Anuška, Belana, Laura, Valery. Nabízíme kvalitní sadbové brambory.

Při větším množství možná sleva a dovoz. Prodám sadbové brambory Adéla. Jedná se o výborné univerzální přílohové brambory se žlutou dužinou. Mají velmi dobrou trvanlivost, jsou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky