pondělí 6. srpna 2018

Karburátor jikov tera

Hledáte jikov karburator ? Náhradný karburátor na 2-taktný motor Jikov. Karburátor AGZAT,VARI, TERRA. Vhodné na malotraktor s motorom Jikov. Tera Vari - karburátor Jikov.


Důležité je zkontrolovat také zavěšení pružiny regulátoru, kde jsou dvě očka a možnosti . Počet ks na sklade: Skladom. Výrobca: Motor Jikov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Balenie obsahuje šrub prípojky. Možno nemáme najlepšie ceny na trhu, ale vieme čo predávame.


Pokud je karburátor montována na staré motory TERRA je vždy nutné namontovat jinou hlavní trysku a to trysku obj. Technická špecifikácia. GUFERO 17x28xTERRA. Széles választékunkból biztosan megtalálo amit keresel!


Upozornění před samotným seřízením bohatosti směsi . Kčs DPH 65Kčbez DPH795. Cívka zapalování Jikov Zbezkontaktní. Dal som novú sviečku, vyčistil karburátor , pár krát mi naskočila, ale vyzerá byť . Nový karburátor pro motory Jikov ( TERRA , VARI). Kompletní odskoušený karburátor včetně průtokového šr. Porovnání nabídek karburator jikov v českých internetových obchodech.


Terra karburátor - Javító készlet. Ebben az időben, a Budejovice üzem motorkerékpár karburátor , üzemanyag rendszereket gyárt Jikov márkanéven. Těsnění dekompresního ventilu JIKOV, TERRA. Tento produkt nie je momentálne k dispozícii.


Třídit dle: Výchozí, Ceny, Názvu. Obsahuje položky 1a 15. VARI, chladiaci plášť TERRA , chladiaci plech výfuku, ihlový ventil. Závěs klečí Jikov Robus empty.


Plášť chladící TERRA empty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky