pátek 24. srpna 2018

Plánek na dřevěnou udirnu

Jste majitelem strojů značky Vari , a hledáte příslušenství, které by Vám usnadnilo práci? JEDNOSTRANNÝ PLUH KF. Jednostranný pravý pluh je pripojiteľný k malotraktorom Vari IV a Terra III.


Zaoberáme sa predajom záhradnej a lesnej techniky, náradia pre Váš dom a záhradu. Ponúkame aj predaj náhradných dielov a servis strojov.

Prodám pluh a plečku za malotraktor T 4K 1z Agrostroje Prostějov. Muzu prodat k nemu nebo samostatny vlek sklopny, rotavator, pluh. Delší dobu nepoužívané, teď jen přejeto flexou. Nastavovací těleso funční.


Samozřejmě to vypadá tak jak. Und vom Bäcker über den Friseur, den Zahnarzt, Gastronomie bis zum Einzelhandel! VARI malotraktor a iné. Lohnt sich ab Tassen pro Tag!

Oboustranný - tis. Prodam, tera vari , terra , vari system. Tera Vari lištová sekačka. AGZAT vari tera na predaj v bazároch: Príslušenstvo k malotraktoru ( Dohodou), Predám agzat (850), AGZAT Malotraktor (V texte), Agzat (800), Převodovka . Nová oborávacie kolesá. Orebné návleky Vari ON TN-- pneu MITAS.


Pluh oboustranný APH-352. Predam na tera vari pluh za 1eu aj kombinator za eu. Mám pluh i nastavovací těleso už se značnými . Bookmark the permalink. A teraz otazka ten pluh z jednej aj zdruhej strany ma byt kolko na zem.


Jak spravne nastavit pluh na Vari? Mam jednostraní pluh. Na kolesá kolko medzikusov dát? Výchozí řazení, Název, Katalog.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

Prodej a servis lesní a zahradní techniky Pardubice. Prodám oboustranný pluh APH-3na Vari Honda a nastavovací těleso NT-3. Obojí téměr nepoužívané, jako nové v bezvadném stavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky