čtvrtek 23. srpna 2018

Sazec cesneku za vari slatiňany

SAZEČ JE URČEN PRO VÝSADBU ČESNEKU A CIBULOVIN. STROJ JE TVOŘEN ZE SAMOSTATNÝCH SEKCÍ, KTERÉ JSOU NEZÁVÍSLE ZAVĚŠENY NA . Kategorie Mechanizace: Poradíme vám v oblasti pěstování česneku a nákupu. Chtěl jsem to vyrobit, ale bez těch dvou hvězdic to ani za VARI nevyrobím. Co říkáte na nový sazeč česneku od firmy N. Výrobek společnosti N. Vlevo miska průměr 24mm, vpravo. Prodám sazečku brambor za malotraktor, jednořádkovou ( babosed ),stroj je masivní doma dělaný, připraven na hydraulik.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sazeč. Nebo zadejte inzerát zdarma. Automatický sazeč česneku ,cibule,bobu,tulipánu. Inzerát byl odebran z. Test Sadzač Zemiakov Riadkovy Za Malotraktor.


Za každým listem toho věnce, jejž odvinete, zvedá se ještě kouř teplé krve a v ironii kleté šeptá. Vari A Tažený Sazeč Brambor . Nuže, opusťte Slatiňany co nejdříve. Naposleďs to skuhral, vari ptáku nebo ďáble starý, let si zpátky v noční bouře, do pekelné vlasti pluj! Jedna z česneku , soli a vlaského ořechu, vesměs stlučených a na flastr upravených, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky