středa 1. srpna 2018

Katalpa trubačovitá pestovani v kontejneru

Borovice - roubovaná h29. Já mám jen tu malinkou na kmínku, která dělá kulatou korunku. Připravili jsme pro vás kompletní katalog . Katalpa trubačovitá h17. Zde roubovaná na vysoký kmínek. Dětem začaly prázdniny.


Opět výhled na skalku z jihozápadního rohu zahrady. Aktinidie význačná na opoře . Máme ji dost velkou a sedíme pod ní . Má veliké listy, krásně kvete a voní, zajímavé jsou i její plody. Pokud vás okouzlila na vycházce v parku, můžete si katalpu vysadit i na zahradu.


Pak je Nana, jak psala Alice, která je roubovaná na kmínku v různé . Jde o strom, dosahující výšky dle. Roubovaná (očkovaná) líska typická zkroucenými větvičkami. FOTO, AMYGDALUS nana, MANDLOŇ ZAKRSLÁ, . Nana , ano, právě, že do kulaté, chtěli bychom ji plošší , navíc u nás. Je roubovaná na kmínku původní katalpy.


Vy si v roubování libujete. Zahrada nemá být fádní. Odrůda roubovaná na kmínku bude ozdobou skalky nebo pravidelné komposice Vaší zahrady. Dodáváme roubováno na kmínku vysokém cm.


Ať už vysoký kmen nebo polokmen, roubovaná Kiku-Shidare-Zakura má vždy . Dá se koupit i převislá, která bude roubovaná a zůstane sice široký, ale malý. Pinus mugo ´Winter gold´. Catalpa bignonioides. Zahynul tak převislý červený buk a málem i roubovaná moruše. Zakrslý kultivar katalpy trubačovité, který vytváří ploše kulovité koruny cca 4 . XII – II suché uskladnění III – IV.


Montclar, v kontejneru, 29 Moruše bílá - stromková, roubovaná v kontejneru, 499.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky