pátek 27. července 2018

Zavaření masa do sklenic

Chtěli byste si doma zavařit maso? Dáme Vám několik tipů, jak na to, a . Maso vkládejte natěsno do sklenic a podsypávejte . Je pravda, že někteří volí plechovky, ale podle mě je zavařování vepřového masa do sklenic trošku jednodušší a dostupnější. Ze čtyř kil masa je asi zavařovacích sklenic o obsahu 7ml.


HLAVNĚ nezapomeňte dát správný poměr soli k masu.

Sklenice nechat při pokojové teplotě. Proč vařit 2x a ještě s odstup dnů? Můžete podávat jen tak s chlebem, nebo maso ohřát a udělat rychlý oběd když Vás překvapí návš. Poctivá domácí konzerva nebo chcete-li přesněji vepřové maso ve sklenici , je královnou spižíren a špajzů.


Dáme do vodní lázně a sterilujeme za mírného varu zhruba hodinu. Recept na zavařování masa do sklenic. Maso totiž bývá do sklenic pořádně napěchované a aby se z nich dobře dostávalo, mělo by být umístěno ve sklenicích kónického tvaru.


Sterilovat a vzít si s sebou na dovolenou ale . Zalijte maso , otřete okraje skleniček pořádně je uzavřete.

Koukněte jak se to povedlo u nás. Jednoduchá, rychlá a chutná večeře nebo snadné řešení pro dovolenou na chalupě – to je zavařované maso. Jak dlouho zavařovat?


Tento pin objevil(a) Michaela Hanulíková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Nedoplňujte sklenice nálevem až těsně k hrdlu. Nikdy nezavařujte maso s cibulí! Také lze zavařovat maso hovězí i kuřecí.


Zavařovat můžete i hotová jídla do sklenic. Dokonce lze sterilovat i uzeniny a ryby. Vše si zachová chuť i živiny.


Taky zavařujeme maso do sklenic na dno slenice dám kávovou lžičku soli pár kuliček celého pepře a jednu kuličku nového koření a maso do. Maso uložíme a zatlačíme do předem vymytých ale již suchých sklenic. Snažíme se docílit maximálního stlačení masa , čímž vytlačíme přebytečný vzduch ze . V součastné době není zavařování masa do sklenic tak běžné, jako bývalo dříve.


Maso se zavařovalo nejčastěji na venkově, kde se pořádaly domácí zabíjačky. Zavařit neboli sterilovat se dá mimo jiné například maso , uzeniny i. Klobásy vložte do sklenic , přidejte do třetiny sklenice studenou vodu a .

Maso nakrájejte na stejnoměrné kousky přibližně × 2 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky