středa 18. července 2018

Ibišek syrsky

Je to opadavý keř s nápadnými květy. Květy jsou poloplné . NÁVOD NA PĚSTOVÁNÍ: Tyto keře dorůstají výšky 2-metry. Aby ibišky hojně kvetly, potřebují . Doba květů ‎: ‎Červenec, srpen, září, Říjen Kvete ‎: ‎Kvete od července do října Kdy prořezat venkovní ibišek, aby se vám odvděčil záplavou.


Translate this page Feb Takzvaný venkovní ibišek je druh ibišek syrský (Hibiscus syriacus).

Zvlášť atraktivním dojmem působí plné květy nově vyšlechtěných kultivarů . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 2Kč s rychlým doručením a . Co se typu země týče, ibišek je vcelku nenáročný. Opadavý dřevnatý keř původem z Asie může být až metry vysoký.


Díky krásným barevným květům patří mezi . Oct Aby rostliny bohatě kvetly, nezapomínáme na pravidelné hnojení. Venkovním ibiškům prospívá také vyšší vlhkost vzduchu a přiměřená, .

Kvete dlouho a nepřetržitě v období od srpna do října. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Pestrobarevný ibišek poskytuje širokou variabilitu. U nás se pěstuje jako pokojová rostlina nebo venku na zahradě. Prodám sazenice ibišku syrskeho. Místo prodeje: SázavaZměněno: před dny.


Barva je růžová, modrá a bil. Nemá problémy ani s prudkým sluncem, ani s mrazem. Sep Vzpřímený keř pocházející z oblasti Indie a Číny. Russian Violet je bohatě kvetoucí odrůda ibišku syrského.


Ibišek ´ Woodbridge´. Keř se vyznačuje hustým, vzpřímeným habitem. Dorůstá do výšky m. Listy jsou tmavozelené, se. Třeba by jste chtěli mít na zahradě nádech tropického ráje. Krásný syrský ibišek Vám k tomu dopomůže.


Kvete celé léto, takže si ho dostatečně užijete.

Dostupnost: REZERVOVÁNO pro zákazníky, kteří si . Velice málo rozšířený kultivar ibišku syrského , který vyšlechtil André Briant z Francie. Potřebuje slunné, chráněné místo a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky